• 瀏覽: 12,162
  • 回覆: 94
  • 追帖: 1
大把野都係二手啦,張櫈人地坐過又唔坐啦喎?
衫洗乾淨咪著得,咪理佢啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 subming 於 2021-9-15 01:19 PM 發表

你想搵窿捐係因為佢無講錯
唔係囉,係個fd好口臭,同佢企埋一齊先想搵窿捐

你朋友話得你啱
有話直說 呢啲先好朋友
收收埋埋 背後笑你
你仲難收呀
傻hi hi

二手衫貴過新衫。唔關窮唔窮事。
係有價值既衫先會有價有巿有人收咋喎。

你問下佢, 你男/女朋友, 老公老婆係唔係一手,  買樓係唔係一手?買車係唔係買一手?

無樓無車? 唔係咁窮到連2手都買唔見MA

你下次自己一個人去

引用:
原帖由 Choiyy 於 2021-9-15 03:07 PM 發表

窮到要買二手衫?? 你應該串佢: 二手衫價錢隨時貴過你人工!
真係, 有時仲執到寶

引用:
原帖由 屙屎唔該壓水花 於 2021-9-15 12:33 PM 發表

星期六日同某個朋友去xx紗廠行街,咁入面有好多鋪頭,其中一間係賣二手衫,開頭都唔知,入到去睇d款同介紹先知係賣二手衫。

我覺得冇咩所謂,反正望落去幾新正,同埋價錢又平,又環保,以前未買過,呢次都係第一次買。但呢位朋友就好反感,本身佢都一齊睇,但知道係二手衫之後就係咁催我走,又話唔乾淨,款又舊。我最嬲係佢嗰句:你有冇窮到要買二手衫呀?佢講呢句時咁啱隔離有個情侶睇緊衫,個女仔聽到望咗過嚟,我真係 ...
古著日本好多,不過都有人冇買過

引用:
原帖由 menloveswomen 於 2021-9-16 04:00 PM 發表

其實妳覺得樣衰都係潛在認同佢觀點,或者自尊心較強。這個好多人都有。好少人可以做到不理閒言閒語
我又唔覺得係咁 我只係覺得自己被不尊重同無理攻擊
覺得呢個朋友影衰自己 好醜怪 無見識

引用:
原帖由 屙屎唔該壓水花 於 2021-9-15 12:33 PM 發表

星期六日同某個朋友去xx紗廠行街,咁入面有好多鋪頭,其中一間係賣二手衫,開頭都唔知,入到去睇d款同介紹先知係賣二手衫。

我覺得冇咩所謂,反正望落去幾新正,同埋價錢又平,又環保,以前未買過,呢次都係第一次買。但呢位朋友就好反感,本身佢都一齊睇,但知道係二手衫之後就係咁催我走,又話唔乾淨,款又舊。我最嬲係佢嗰句:你有冇窮到要買二手衫呀?佢講呢句時咁啱隔離有個情侶睇緊衫,個女仔聽到望咗過嚟,我真係 ...
灣仔個間大d多款d, 灣仔軒尼詩道302-308號商場UG8至9號舖集成中心。

是社企來的。支持。

https://gl.sjs.org.hk/greenladies

引用:

麻煩PM我,詳細地址係邊?唔該你

唔洗理人家點睇!想買咩就買咩啊,又唔係用你錢!憑咩指指點點啊

你可回番佢一句,你買新衫都唔覺你點有錢囉?

二手袋或者可以, 其他人著過的衫褲就唔太鍾意

思想窮仲可怕

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]