• 瀏覽: 12,163
  • 回覆: 94
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 屙屎唔該壓水花 於 15-9-2021 13:33 發表

星期六日同某個朋友去xx紗廠行街,咁入面有好多鋪頭,其中一間係賣二手衫,開頭都唔知,入到去睇d款同介紹先知係賣二手衫。

我覺得冇咩所謂,反正望落去幾新正,同埋價錢又平,又環保,以前未買過,呢次都係第一次買。但呢位朋友就好反感,本身佢都一齊睇,但知道係二手衫之後就係咁催我走,又話唔乾淨,款又舊。我最嬲係佢嗰句:你有冇窮到要買二手衫呀?佢講呢句時咁啱隔離有個情侶睇緊衫,個女仔聽到望咗過嚟,我真係 ...
你唔一撚車埋去
有無錢關你閪事丫

熱賣及精選
不是有沒有錢既問題, 是支持環保概念.
利申, 我都有買過二手衫.

引用:
原帖由 Qic 於 2021-9-16 16:50 發表

不是有沒有錢既問題, 是支持環保概念.
利申, 我都有買過二手衫.
YES

朋友正確!你岸9

外國,日本好興中古衫呀️ 我去都有買

引用:
原帖由 Terah 於 2021-9-15 01:36 PM 發表

每個人對不同種類的二手貨的觀感與價值觀都不同,他只是說出他的觀感,只是語氣重了,其實佢的目的是想盡快離開。至於他所說的話,不想評論。
女二手底好搶手

你個二手西咪一樣咁cheap
我都無介意過你,你憑咩介意買二手衫呀

二手車、二手名牌袋都有人買👍👍👍, 何況二手衫?🙏🙏🙏 你朋友實在太膚淺😝😝😝

又唔係叫佢買,自己買,洗唔洗佢批准

.深深佩服你的知識及智慧👍

引用:
原帖由 屙屎唔該壓水花 於 2021-9-15 12:33 PM 發表

星期六日同某個朋友去xx紗廠行街,咁入面有好多鋪頭,其中一間係賣二手衫,開頭都唔知,入到去睇d款同介紹先知係賣二手衫。

我覺得冇咩所謂,反正望落去幾新正,同埋價錢又平,又環保,以前未買過,呢次都係第一次買。但呢位朋友就好反感,本身佢都一齊睇,但知道係二手衫之後就係咁催我走,又話唔乾淨,款又舊。我最嬲係佢嗰句:你有冇窮到要買二手衫呀?佢講呢句時咁啱隔離有個情侶睇緊衫,個女仔聽到望咗過嚟,我真係 ...
同佢講叫佢咁富貴係咪唔會買二手樓

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-9-15 03:04 PM 發表

買賣二手衫有乜問題? 一個願買, 一個願賣.
買二手樓比一手樓平啲, 又會唔會比人笑?
呢廿幾年,買二手樓係貴過原業主一手買嘅時候添,但好多人都死死哋氣去同人買。冇計,仆街政府由貪曾年代開始攪衰個樓市。

絕交

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2021-9-17 12:44 AM 發表

二手車、二手名牌袋都有人買👍👍👍, 何況二手衫?🙏🙏🙏 你朋友實在太膚淺😝😝😝
佢條仔都係二手架🤣

絕交啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]