• 瀏覽: 4,026
  • 回覆: 36
諗住2人世界過生日... ,又話要跟埋佢,咩mood都冇哂。

最後老公話佢出錢請奶奶同老爺一齊去,佢話與其3個人不如4個人,咁與其4個人,不如我帶埋小朋友一齊去啦,結果最後變咗全家一齊staycation...

熱賣及精選
仲唔係happy ending?

奶奶其實係怕悶

引用:
原帖由 大巨 於 2021-9-15 11:18 AM 發表

仲唔係happy ending?
變咗唔係二人世界

引用:
原帖由 蕾恩 於 2021-9-15 03:30 PM 發表

奶奶其實係怕悶
一日姐

叫佢哋帶啲孫去(如果你放心的話) 你同老公去

引用:
原帖由 掃地工人 於 2021-9-15 10:42 AM 發表

諗住2人世界過生日... ,又話要跟埋佢,咩mood都冇哂。

最後老公話佢出錢請奶奶同老爺一齊去,佢話與其3個人不如4個人,咁與其4個人,不如我帶埋小朋友一齊去啦,結果最後變咗全家一齊staycation...
呢啲奶奶真係唔識做

引用:
原帖由 掃地工人 於 2021-9-15 10:42 發表

我上次都係安頓好晒佢哋,先可以二人世界。

引用:
原帖由 Magicgoo 於 2021-9-15 18:53 發表

呢啲奶奶真係唔識做
我阿媽知道我哋二人世界,都叫我哋玩得開心啲。

引用:
原帖由 3882 於 2021-9-15 06:59 PM 發表

我阿媽知道我哋二人世界,都叫我哋玩得開心啲。
我希望第日做有幸左人奶奶都要識做啲,將心比心

樓主唔好唔開心,下次再去二人世界,飛甩老土😆

引用:
原帖由 掃地工人 於 2021-9-15 10:42 AM 發表

三代同堂

分房

明白,立即無癮

book另一間酒店

引用:

睬佢有味啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右