• 瀏覽: 11,952
  • 回覆: 46
琴晚陪老婆煲劇,個集就喺講緊男女主角啱啱結婚個日個男主角擺低咗隻戒指,個女主角要自己戴隻戒指上手。
我唔小心問咗句:點解啱啱先結婚但係隻戒指就要自己戴咁慘?
老婆話:好慘咩?咁我嗰陣都幾慘喎,隻結婚戒指我都係自己戴咋

心諗67啦,我已經完全唔記得咗當年結婚都係簽完紙就完,都冇打算擺酒。
已經即刻唔出聲,諗住等轉場就轉話題,老婆繼續問我咁佢係咪都好慘?
我都算醒目仔呀拿拿臨問返佢:咁你想我點樣補償返你?
諗住都係買下手袋,錢解決到嘅問題就唔係問題
點知老婆話:你聽日要諗個方法點樣同我求多次婚,仲要你講返結婚誓言再幫我戴返隻戒指我哋先算冇數

仲煩過我買個袋比佢呀
最慘係佢仲要wtspp我:你記得今晚有咩要補返比我呀!😘
有冇方法可以唔做搞咁多野呀?

熱賣及精選
幸福

幫你慳錢呀, 買袋仲貴

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-9-14 05:06 PM 發表

幸福
唔嬲嗰陣咪幸福囉,嬲嗰陣就唔幸福

引用:
原帖由 Masterkitty 於 2021-9-14 05:37 PM 發表

幫你慳錢呀, 買袋仲貴
但係搞咁多嘢我寧願買個袋比佢冇咁煩

引用:
原帖由 食神係我 於 2021-9-14 06:19 PM 發表

唔嬲嗰陣咪幸福囉,嬲嗰陣就唔幸福
我老婆兩年前已經唔同我講野啦

因為佢係天堂

邊個叫你當時唔做

引用:
原帖由 食神係我 於 2021-9-14 04:30 PM 發表

琴晚陪老婆煲劇,個集就喺講緊男女主角啱啱結婚個日個男主角擺低咗隻戒指,個女主角要自己戴隻戒指上手。
我唔小心問咗句:點解啱啱先結婚但係隻戒指就要自己戴咁慘?
老婆話:好慘咩?咁我嗰陣都幾慘喎,隻結婚戒指我都係自己戴咋

心諗67啦,我已經完全唔記得咗當年結婚都係簽完紙就完,都冇打算擺酒。
已經即刻唔出聲,諗住等轉場就轉話題,老婆繼續問我咁佢係咪都好慘?
我都算醒目仔呀拿拿臨問返佢:咁你 ...
你答求婚?
可以呀,先離婚再考慮。

你幾好呀!起碼可以補償,我就全無知,到想補已無可得補啦!後悔莫及,好自為之。
簡單買花、介指,找間浪漫些的餐廳,求個婚,說些甜言蜜語,雖然可能達不到他要求,但有做好過無,珍惜啊!

咁即係你老婆心中個條刺刺足咁多年 你又俾到位俾老婆入來 真係唔提無所謂 一提就把幾火

9 噏幾句攪掂, 益你拉....

同你耍花窗咋,冇啲情趣...

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-9-14 06:31 PM 發表

我老婆兩年前已經唔同我講野啦

因為佢係天堂
師兄悶就上黎傾下計

引用:
原帖由 油站粗野的妹頭 於 2021-9-14 09:01 PM 發表

邊個叫你當時唔做
唉邊諗到老婆原來咁介意但係又唔出聲

提示:支持鍵盤翻頁左 右