• 瀏覽: 10,999
  • 回覆: 45
引用:
原帖由 工廠男 於 2021-9-14 09:25 PM 發表

你答求婚?
可以呀,先離婚再考慮。
咁又唔駛話要離婚咁嚴重

熱賣及精選
引用:
原帖由 食神係我 於 2021-9-15 06:01 PM 發表

咁又唔駛話要離婚咁嚴重
佢玩,你又玩下。

引用:
原帖由 食神係我 於 2021-9-15 06:01 PM 發表

唉邊諗到老婆原來咁介意但係又唔出聲
好多女仔唔會講出口架啦,講出口就好似叫你做而唔係你自己主動去做。

其實真係唔好怪啲人夫唔鍾意同老婆傾計講心事,好多時人夫一句普通說話,俾老婆大做文章,真係唔衰攞嚟衰。

引用:
原帖由 看不過眼人 於 2021-9-15 06:34 AM 發表

你幾好呀!起碼可以補償,我就全無知,到想補已無可得補啦!後悔莫及,好自為之。
簡單買花、介指,找間浪漫些的餐廳,求個婚,說些甜言蜜語,雖然可能達不到他要求,但有做好過無,珍惜啊!
經驗之談,祝福你能找到幸福

結婚一世人一次(正常而言),如果唔係支持唔到,太太想要乜咪俾佢囉,因為呢D欠缺會俾太太講一世。唔係話女人小氣,而係爭咗D嘢未了心事。

引用:
原帖由 食神係我 於 2021-9-14 04:30 PM 發表

琴晚陪老婆煲劇,個集就喺講緊男女主角啱啱結婚個日個男主角擺低咗隻戒指,個女主角要自己戴隻戒指上手。
我唔小心問咗句:點解啱啱先結婚但係隻戒指就要自己戴咁慘?
老婆話:好慘咩?咁我嗰陣都幾慘喎,隻結婚戒指我都係自己戴咋

心諗67啦,我已經完全唔記得咗當年結婚都係簽完紙就完,都冇打算擺酒。
已經即刻唔出聲,諗住等轉場就轉話題,老婆繼續問我咁佢係咪都好慘?
我都算醒目仔呀拿拿臨問返佢:咁你 ...
毛聊

女子不管年級大小都喜歡儀式感。

引用:
原帖由 食神係我 於 2021-9-14 04:30 PM 發表

琴晚陪老婆煲劇,個集就喺講緊男女主角啱啱結婚個日個男主角擺低咗隻戒指,個女主角要自己戴隻戒指上手。

心諗67啦,我已經完全唔記得咗當年結婚都係簽完紙就完,都冇打算擺酒。
已經即刻唔出聲,諗住等轉場就轉話題,老婆繼續問我咁佢係咪都好慘?
除褲屌柒佢塊嘢 屌到佢爽咪乜柒都唔洗送囉 唔係咁都要教嘛

中出一時
後悔今世

同佢離婚再結

引用:

情趣黎.
咪staycation. 花, 酒, 介指囉.

當比多個回憶大家.

🈴️理

情趣嚟嘅, 慢慢歎啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]