• 瀏覽: 9,171
  • 回覆: 88
引用:
原帖由 徐志嬤嬤 於 2021-9-14 12:33 PM 發表

啱啱18歳咋... 點解可以粒聲唔出瞞住我地釘舌環?釘舌環風險好大,唔係好似耳環咁簡單,有好多潛在併發症,我完全唔明點解佢要咁做,唔係話你已經18歳成人就咩都可以唔同我地講,知唔知屋企人會擔心?會心痛?

與其話我嬲佢釘舌環,不如話我更加嬲佢咩都瞞住我地...... 如果唔係我發現咗,佢係咪諗住一直瞞落去?
佢釘得舌環,肯定有更多嘢瞞住你地背後做。仲要係更爆嘅事。

熱賣及精選
引用:
原帖由 徐志嬤嬤 於 2021-9-14 12:33 PM 發表

啱啱18歳咋... 點解可以粒聲唔出瞞住我地釘舌環?釘舌環風險好大,唔係好似耳環咁簡單,有好多潛在併發症,我完全唔明點解佢要咁做,唔係話你已經18歳成人就咩都可以唔同我地講,知唔知屋企人會擔心?會心痛?

與其話我嬲佢釘舌環,不如話我更加嬲佢咩都瞞住我地...... 如果唔係我發現咗,佢係咪諗住一直瞞落去?
客觀講,佢依家冇事喎。
不過脷環,感覺好低下好粗野好性慾。

小心佢有壞朋友

Punk乜仲興咩?

引用:

爽死了含

不如問下你
家人點解可以唔知?
平時好少關心個妹?
溝通係交流啊……
交流係雙方嫁
唔係單向交待
個妹平時做緊嘜都唔知
識咩人知唔知?
生活圈子重心響邊又知唔知?
咩都唔知…唔同你講好正常。
因為無交集既人點解需要同你講?

引用:
原帖由 害羞的すわわ 於 2021-9-15 12:26 PM 發表

你估麻甩佬泳褲咩
名牌子泳衣4-5000都有,搭埋件背心,拖鞋,毛巾,都好重皮
又唔係講緊HERMES十皮八皮,
四五千有限錢佢都要咁搵,
所以諗住佢莫財幫下手咋。

引用:
原帖由 derrickt 於 2021-9-14 12:41 PM 發表

問清楚阿囡仲有冇釘其他環? 怕佢走火入魔釘埋乳環、鼻環、肚環…?😨
有無人釘  西環??

好嘔心

依家興中環

引用:
原帖由 derrickt 於 2021-9-14 12:41 PM 發表

問清楚阿囡仲有冇釘其他環? 怕佢走火入魔釘埋乳環、鼻環、肚環…?😨
冇, 係釘咗舌環, 耳環就本身都有釘幾粒

引用:
原帖由 87er 於 2021-9-14 12:55 PM 發表

有D人就係咁,
以為係自己事,
唔理屋企人會擔心。
驚到時出事佢先同我地講.....

引用:
原帖由 狂輸 於 2021-9-15 11:57 AM 發表

佢應該無諗過要瞞住你哋,
因為對佢嚟講唔係咩特別嘅事嚟,
況且釘脷環係為咗佢性伴侶啫,
真係關你乜事呢?
佢冇性伴侶.... 應該係朋友影響釘

引用:
原帖由 molittlemo 於 2021-9-15 12:04 PM 發表

佢大左啦.
大是大非當然要控制.
但呢D野. 做家人只可以分析件事比佢聽.
但好難好幫佢做決定.
係呀... 起碼想幫佢分析下利弊先, 然後佢再決定做唔做呢件事, 但唔想佢唔同我哋講就直接去釘....

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]