• 瀏覽: 8,564
  • 回覆: 88
可能阿妹同你性格唔同,樓主你較傳統安份,阿妹較開放同膽大,佢釘舌環又唔係要你釘埋一份,佢釘都唔怕痛夠膽釘,你邊有得代佢怕咁多? 同埋你問心,如果大人對你多番管束好似你而家對妹咁既心態,你願意接受被管束約束嗎?

雖然佢有佢嘅自由,但係脷環真係接受唔到😓

引用:
原帖由 徐志嬤嬤 於 2021-9-15 05:29 PM 發表

佢冇性伴侶.... 應該係朋友影響釘
有你都吾知啦,你岩岩先話佢咩都吾會同你地講左喎!

傻,18比人呃好正常

我都有9頸環,方便介紹個妹黎識?

有無CHECK 埋其他部位有無環?

其實佢去紋身,你地都控制唔到
責怪佢瞞住你地,不如大家檢討下,諗下佢點解唔想話俾你地知,諗辦法改善,以免下次有更嚴重的事

引用:
原帖由 徐志嬤嬤 於 2021-9-14 12:33 PM 發表

啱啱18歳咋... 點解可以粒聲唔出瞞住我地釘舌環?釘舌環風險好大,唔係好似耳環咁簡單,有好多潛在併發症,我完全唔明點解佢要咁做,唔係話你已經18歳成人就咩都可以唔同我地講,知唔知屋企人會擔心?會心痛?

與其話我嬲佢釘舌環,不如話我更加嬲佢咩都瞞住我地...... 如果唔係我發現咗,佢係咪諗住一直瞞落去?
佢同你講,你咪又係反對,係咪?咁你知點解唔同你講啦

引用:
原帖由 害羞的すわわ 於 2021-9-15 12:06 PM 發表

費事害人個妹啦!
個學生妹話急住要錢買名牌泳衣,去海洋公園玩
乜家陣睇海豚要落水的咩? 都唔知佢乜意思
水上樂園呀

引用:
原帖由 隔夜幼稚的結他 於 2021-9-15 03:03 PM 發表

唯一可以接受系耳環,其他都系歐美來惡習
鼻環唇環乳環本來係非洲先喎

引用:
原帖由 徐志嬤嬤 於 2021-9-15 05:29 PM 發表

佢冇性伴侶.... 應該係朋友影響釘
貪玩啫,亦都係一種:我長大了,我身體可以自己話事嘅表態

引用:
原帖由 kkwgm 於 2021-9-15 09:11 PM 發表

有你都吾知啦,你岩岩先話佢咩都吾會同你地講左喎!
仲要早出晚歸

一般都係順便釘埋其他地方

引用:
原帖由 king-man 於 2021-9-15 11:01 AM 發表

乳環夠性感的!
方便玩sm

食家,食好多國際腸

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]