• 瀏覽: 8,567
  • 回覆: 88
引用:
原帖由 香煎富有盒子 於 2021-9-15 12:32 PM 發表

其實佢唔講就係知道問你們意見你哋會say no. 不如諗吓係咪咩都唔同意佢諗法?
佢都係咁講,但係咪因為屋企人唔讚成佢就唔講?其實我係擔心佢冇諗清楚就去做,由細到大,佢都唔係一個可以令我哋安心既人,成日要擔心呢樣,擔心嗰樣,尤其佢性格好衝動。

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-9-15 12:40 PM 發表

客觀講,佢依家冇事喎。
不過脷環,感覺好低下好粗野好性慾。
佢覺得型,我理解唔到

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-9-15 12:39 PM 發表

佢釘得舌環,肯定有更多嘢瞞住你地背後做。仲要係更爆嘅事。
有一次就有下次,屋企人都要瞞...

引用:
原帖由 史蓮娜 於 2021-9-15 01:16 PM 發表

不如問下你
家人點解可以唔知?
平時好少關心個妹?
溝通係交流啊……
交流係雙方嫁
唔係單向交待
個妹平時做緊嘜都唔知
識咩人知唔知?
生活圈子重心響邊又知唔知?
咩都唔知…唔同你講好正常。
因為無交集既人點解需要同你講?
佢讀緊u, 平時早出晚歸多, 成日唔喺屋企食飯, 我都係佢釘咗幾日之後先發現。

引用:
原帖由 徐志嬤嬤 於 2021-9-15 05:36 PM 發表

佢覺得型,我理解唔到
不過,妹又唔係女,你可能要學習互相尊重。

引用:
原帖由 徐志嬤嬤 於 2021-9-15 05:34 PM 發表

佢都係咁講,但係咪因為屋企人唔讚成佢就唔講?其實我係擔心佢冇諗清楚就去做,由細到大,佢都唔係一個可以令我哋安心既人,成日要擔心呢樣,擔心嗰樣,尤其佢性格好衝動。
可以咁講啦…我有2個小朋友,1個18歲,1個16歲。其實要多啲同佢哋溝通,傾吓計咁啦…不如自己都諗吓自己細個都有好多嘢想做但屋企人反對嘅野吖,都會好唔開心,係咪?

18歲唔釘,唔通38歲先釘? 後生女就係咁,睇開d啦。

佢都有自由ge

死喇 里個妹冇救 放棄佢喇

又好少事姐  可能就係覺得好事所以冇特別講掛 

引用:
原帖由 徐志嬤嬤 於 2021-9-14 12:33 PM 發表

啱啱18歳咋... 點解可以粒聲唔出瞞住我地釘舌環?釘舌環風險好大,唔係好似耳環咁簡單,有好多潛在併發症,我完全唔明點解佢要咁做,唔係話你已經18歳成人就咩都可以唔同我地講,知唔知屋企人會擔心?會心痛?

與其話我嬲佢釘舌環,不如話我更加嬲佢咩都瞞住我地...... 如果唔係我發現咗,佢係咪諗住一直瞞落去?
佢條仔s,好爽

引用:
原帖由 derrickt 於 2021-9-14 12:41 PM 發表

問清楚阿囡仲有冇釘其他環? 怕佢走火入魔釘埋乳環、鼻環、肚環…?😨
放心,有一必有二

可能有西環。

十八歲,成人無需咁操心,佢都想有自主權。

成日好驚會呑左落肚

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]