• 瀏覽: 19,931
  • 回覆: 111
  • 追帖: 2
朋友介紹咗個男仔,大家都幾啱 feel 而且好難得搵到個男仔高過我,就係咁大家都拍咗 3 個月拖左右
一開頭大家都好多野傾 ,但慢慢熱情開始消退 而且份工好忙,啱啱啲野上咗軌道,要放好多時間上去,所以都成日 OT,冇咩時間同佢拍拖
因為我成日都 OT,所以佢都有微言 但我覺得佢太煩,我唔中意男人咁痴身,依家我情願返工 OT,都唔係好想同佢出街,拍咗拖3個月但我已經想變返單身

唉...... 其實我係咪唔識拍拖?我覺得我好似適合做個女強人多啲,可能我下半生都係對住份工算......

熱賣及精選
引用:
原帖由 hugeching 於 2021-9-13 04:20 PM 發表

朋友介紹咗個男仔,大家都幾啱 feel 而且好難得搵到個男仔高過我,就係咁大家都拍咗 3 個月拖左右
一開頭大家都好多野傾 ,但慢慢熱情開始消退 而且份工好忙,啱啱啲野上咗軌道,要放好多時間上去,所以都成日 OT, ...
你真係唔識拍拖,要去夜總會做PR練習下點同人相處

引用:
原帖由 hugeching 於 2021-9-13 04:20 PM 發表

一開頭大家都好多野傾 ,但慢慢熱情開始消退 而且份工好忙,啱啱啲野上咗軌道,要放好多時間上去,所以都成日 OT, ...
你咪同條仔講你哋只係每個月出來執一劑餘時間都唔好搵,佢開心過你

引用:

唔想拍拖咪返工囉,單身自由生活。

唔洗拍拖 女強人最岩性慾黎既時候搵個人解決 that’s all

同男朋友講而家將你身份轉做SL...佢可能開心過你

係因為佢吸引唔到你注意力,你又唔係話好鐘意既感覺,覺得返工好過。

引用:

要愛自己

條仔個樣緊係麻麻頂啦

引用:

你唔係唔適合拍拖,都唔係女強人,只係跌左落窮忙怪圈
真正生意人應該又賺錢又賺時間,去做自己想做ge事
工作已經將你時間心力吸走曬,唔好話拍拖,連有d娛樂都難
擺曬生命全部落工作,公司你有無份? 咁多「功績」到離開公司果日有無d咩係屬於你? 會唔會有一日唔洗再辛苦?
生命唔應該只得工作,要思考ge問題都唔再只係愛情呢part,亦唔係社會叫你有d咩,而係你希望你ge人生有咩?

好明顯是打錯字,失身寫成單身

引用:

想問係你有幾高😂

引用:

係就早啲講,咪拖人。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
冇個好評,乜L野都拎出嚟問,冇朋友咩,要屌西時記得上嚟問下人先喎,弱L智

引用:

你已經有答案啦,仲等咩?
快d放生個男仔啦!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]