• 瀏覽: 39,007
  • 回覆: 189
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 月之民 於 2021-9-10 08:29 PM 發表

唔化妝就唔似女人?
咩logic黎🤣
我己經好耐冇化妝😂😂😂

熱賣及精選
引用:
原帖由 kuwait 於 2021-9-11 10:49 AM 發表

我己經好耐冇化妝😂😂😂
男人啲皮膚老化得比較慢
就係因為唔駛化妝囉

引用:
原帖由 月之民 於 2021-9-11 11:04 AM 發表

男人啲皮膚老化得比較慢
就係因為唔駛化妝囉
我係女仔黎嫁,尋日仲有人話我係學生得十幾歲😌😌😌素顏個樣細個啲😌😌😌

引用:
原帖由 月之民 於 2021-9-10 08:29 PM 發表

唔化妝就唔似女人?
咩logic黎🤣
大慨係咁

引用:
原帖由 月之民 於 2021-9-11 10:27 AM 發表

唔少女人都會著牛仔褲
阿,原來唔著裙就唔似女人嗎?我成日著牛仔褲。

引用:
原帖由 kuwait 於 2021-9-11 11:28 AM 發表

我係女仔黎嫁,尋日仲有人話我係學生得十幾歲😌😌😌素顏個樣細個啲😌😌😌
你覺得咁係好事定係壞事?
我覺得係好事
你幾大先?

引用:
原帖由 月之民 於 2021-9-11 12:26 PM 發表

你覺得咁係好事定係壞事?
我覺得係好事
你幾大先?
 兩睇啦,做藝人可能著數啲lo!  個樣太細個做專業人士冇咩說服力,成日俾啲唔識野既死o靚妹蝦!😒😒😒

引用:
原帖由 萌娘 於 2021-9-10 07:50 PM 發表

我最近發現如果個日淨係見男朋友既話我就唔多想化妝
平時返工, 同朋友見面, 我都會full make up ....
到星期六日知道淨係見佢, 我就會素顏出去, 咁帶住個口罩都無所謂啦
呢個係我既想法....

直至, 呢幾日佢同我講: 其實點解你返工著咁靚, 到星期六日見我就咁hae, 連妝都唔化, 可唔可以似返個女人
我聽到之後, 咪話化妝好傷皮膚嘛, 我地都咁熟, 比我抖兩日都好 ...
你男友晤要得。做男友可以。做老公你只會受委屈

佢不是真心愛你。只是愛你肉體而不是你個人。只要有靚女佢應該ok.典型狗公。

呢個男朋友都唔為你著想ge,換左佢。

引用:
原帖由 萌娘 於 2021-9-10 07:50 PM 發表

我最近發現如果個日淨係見男朋友既話我就唔多想化妝
平時返工, 同朋友見面, 我都會full make up ....
到星期六日知道淨係見佢, 我就會素顏出去, 咁帶住個口罩都無所謂啦
呢個係我既想法....

直至, 呢幾日佢同我講: 其實點解你返工著咁靚, 到星期六日見我就咁hae, 連妝都唔化, 可唔可以似返個女人
我聽到之後, 咪話化妝好傷皮膚嘛, 我地都咁熟, 比我抖兩日都好 ...
叫佢接納, 間唔中靚啲氹下佢就冇所謂,但一般生活係咁,佢要學下尊重,  唔係就搵個夾㗎啦

引用:
原帖由 kuwait 於 2021-9-11 12:35 PM 發表

兩睇啦,做藝人可能著數啲lo!  個樣太細個做專業人士冇咩說服力,成日俾啲唔識野既死o靚妹蝦!😒😒😒
你係專業人士?

引用:
原帖由 月之民 於 2021-9-11 12:48 PM 發表

你係專業人士?
關你🥚事?😌😌😌

引用:
原帖由 ARTHUR53 於 2021-9-10 08:31 PM 發表

有相有真相,無相點了解?
應該唔見得人🙄

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]