• 瀏覽: 30,257
  • 回覆: 101
引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-9-10 04:16 PM 發表

ching女友咁似我女朋友....
我地同病相憐呀....
可能係同一人!互帶帽子

熱賣及精選
其實天下女朋友都一樣, 兩個字: 大晒

執輸行頭慘過敗家

ikea d 公關唔係好勁既咩, 真係想知佢地會點樣回應樓主你個post, 搞到你同女朋友鬧交, 分左手未? 排隊咁基本都混亂, 點做生意, 係咪大埔人太多? 定間鋪太細.... 

引用:
原帖由 spike 於 2021-9-10 06:58 PM 發表

可能係同一人!互帶帽子
我唔敢爆女友啦, 厭命長咩, 我放係心入面

Donki我也唔再去

自己on 9屌錯人  已經7到搵窿捐  條女梗係走啦  唔通仲同你笑笑口咩

分左手未?

引用:
原帖由 我廢我自豪 於 2021-9-10 11:33 AM 發表

話說我琴晚女朋友入黎大埔同我食下飯
食完飯一定例牌拖下手仔, 行下街
咁因為未行過新開果間IKEA, 就打算行下啦
點知去到, 咩小食都無, 咁都算, 本身食左飯, 無咩野
買左兩個乾花, 諗住去畀錢, 但去到埋單果時, 直情個安排亂到7彩
我諗住用8達通畀錢, 個自助付款機係正個收銀處對面... 收銀處同自助付款機條隊
都唔知邊條打邊條, 咁我見有人係自助付款 ...
我覺得你女朋友到左最後臨界點爆果刻, 係因為你同人嘈啫 佢企在隔離被人望住覺得好無面

引用:
原帖由 印度凸警 於 2021-9-10 12:06 PM 發表

阿嬸都要X佢兩野
條女唔俾。

你on9排錯隊怪邊個🤣

見到隊好長我一定放低野走人。

"個阿嬸插隊, 我走去X佢兩野…”, 好友識得個阿嬸?係佢公司同事?隔離鄰舍?包租婆?女友佢今次冇晒面喇仲唔掉頭走?😂

引用:
原帖由 CharlesB 於 2021-9-10 12:31 PM 發表

你係咪實惠派嚟架?
極大可能

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]