• 瀏覽: 29,740
  • 回覆: 101
話說我琴晚女朋友入黎大埔同我食下飯
食完飯一定例牌拖下手仔, 行下街
咁因為未行過新開果間IKEA, 就打算行下啦
點知去到, 咩小食都無, 咁都算, 本身食左飯, 無咩野
買左兩個乾花, 諗住去畀錢, 但去到埋單果時, 直情個安排亂到7彩
我諗住用8達通畀錢, 個自助付款機係正個收銀處對面... 收銀處同自助付款機條隊
都唔知邊條打邊條, 咁我見有人係自助付款機附近排隊, 咁我照排啦
到到排到我用自助付款機嘅時候, 無啦啦前面有個阿嬸插隊, 我走去X佢兩野, 點知個職員話自助付款機唔係咁排隊...... 大佬啊, 你一係例明返佢啦 .......
到最後攪左一輪, 因為用時太耐畀女朋友怨, 我果時火遮眼忍唔住鬧返佢一句, 之後就佢就嬲左我, 唔出聲搭的士走左......
大埔間IKEA真係垃圾黎 ......

熱賣及精選
咁7多人就咪買啦...仲怪個女朋友...係女人都走啦

提示: 違規內容已被屏蔽
你係咪實惠派嚟架?

很落後,因無得用支付寶

引用:
原帖由 CharlesB 於 2021-9-10 12:31 PM 發表

你係咪實惠派嚟架?
佢係日本城派嚟

引用:
原帖由 我廢我自豪 於 2021-9-10 11:33 AM 發表

買左兩個乾花, 諗住去畀錢, 但去到埋單果時, 直情個安排亂到7彩
我諗住用8達通畀錢, 個自助付款機係正個收銀處對面... 收銀處同自助付款機條隊
都唔知邊條打邊條, 咁我見有人係自助付款 ...
咁低EQ比女飛係正常

引用:
原帖由 我廢我自豪 於 2021-9-10 11:33 AM 發表

都唔知邊條打邊條, 咁我見有人係自助付款 ...
脾氣好,係好重要。你抵死啦!鬧來鬧去

引用:
原帖由 印度凸警 於 2021-9-10 12:06 PM 發表

阿嬸都要X佢兩野
,樓主確實火爆

引用:
原帖由 kwma 於 2021-9-10 02:59 PM 發表

咁低EQ比女飛係正常
你講得岩

關Ikea 乜事, 你IQ, 或者EQ高啲就冇事啦

提示: 違規內容已被屏蔽
你都幾燥!要好好接受治療⋯⋯

ching女友咁似我女朋友....
我地同病相憐呀....

主題標籤 #大埔
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]