• 瀏覽: 29,694
  • 回覆: 18
話說我琴晚女朋友入黎大埔同我食下飯
食完飯一定例牌拖下手仔, 行下街
咁因為未行過新開果間IKEA, 就打算行下啦
點知去到, 咩小食都無, 咁都算, 本身食左飯, 無咩野
買左兩個乾花, 諗住去畀錢, 但去到埋單果時, 直情個安排亂到7彩
我諗住用8達通畀錢, 個自助付款機係正個收銀處對面... 收銀處同自助付款機條隊
都唔知邊條打邊條, 咁我見有人係自助付款機附近排隊, 咁我照排啦
到到排到我用自助付款機嘅時候, 無啦啦前面有個阿嬸插隊, 我走去X佢兩野, 點知個職員話自助付款機唔係咁排隊...... 大佬啊, 你一係例明返佢啦 .......
到最後攪左一輪, 因為用時太耐畀女朋友怨, 我果時火遮眼忍唔住鬧返佢一句, 之後就佢就嬲左我, 唔出聲搭的士走左......
大埔間IKEA真係垃圾黎 ......

熱賣及精選
引用:
原帖由 fkilling 於 2021-9-10 12:54 PM 發表

佢係日本城派嚟
我係淘寶派嚟

引用:
原帖由 kwma 於 2021-9-10 02:59 PM 發表

咁低EQ比女飛係正常
我仲係無事

引用:
原帖由 電梯冰凍的高峰 於 2021-9-10 03:05 PM 發表

脾氣好,係好重要。你抵死啦!鬧來鬧去
我真心知錯

引用:
原帖由 tomatomary 於 2021-9-10 03:26 PM 發表

你都幾燥!要好好接受治療⋯⋯
我真心知錯

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-9-10 04:16 PM 發表

ching女友咁似我女朋友....
我地同病相憐呀....
天下嘅女人都係一樣

引用:
原帖由 萌娘 於 2021-9-10 07:22 PM 發表

ikea d 公關唔係好勁既咩, 真係想知佢地會點樣回應樓主你個post, 搞到你同女朋友鬧交, 分左手未? 排隊咁基本都混亂, 點做生意, 係咪大埔人太多? 定間鋪太細.... 
粗糙啲講, 間鋪真係太L細......

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-9-10 07:23 PM 發表

我唔敢爆女友啦, 厭命長咩, 我放係心入面
你小心畀佢睇到, 到時再嬲過你

引用:
原帖由 鴻昇嘉型 於 2021-9-11 10:17 AM 發表

吊一句就走左 正
可以出去偷跳無皇管
如果係你女朋友, 到時佢搵第二個男人安慰就PK

引用:
原帖由 大國子民 於 2021-9-12 12:05 PM 發表

吓,大埔Ikea零食位佔鋪頭唔小,不過以行Ikea買嘢來講,尼間係失敗既
真係好失敗

引用:
原帖由 gnef 於 2021-9-14 12:28 AM 發表

大埔好危險
快回去火星吧

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2021-9-10 10:46 PM 發表

我覺得你女朋友到左最後臨界點爆果刻, 係因為你同人嘈啫 佢企在隔離被人望住覺得好無面
無事嘅

引用:
原帖由 catcloud 於 2021-9-11 12:57 PM 發表

一腳伸開阿嬋,屌柒個職員,自己廢,保護唔到女朋友,仲要懶宜家,正常人都走啦!
講咩都得......

引用:
原帖由 瞓個好覺 於 2021-9-11 12:41 PM 發表

實惠打手
收皮啦
我係淘寶派黎

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-9-11 01:56 PM 發表

ikea行過一次,冇下次。
真係無下次

主題標籤 #大埔
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]