• 瀏覽: 29,701
  • 回覆: 101
自己醒目啲啦,同女友去行街🥳🥳,開心嘢,買嘢都唔識排隊😡,唔識睇四周環境,仲要為少少嘢仲人嘈🤬🤬,最後仲鬧埋女友😡😡😡😡😡,你咁樣,我只可以話「抵死」
下次學醒啲啦🤦🏻🤦🏻

熱賣及精選
引用:
原帖由 我廢我自豪 於 2021-9-10 11:33 AM 發表

話說我琴晚女朋友入黎大埔同我食下飯
食完飯一定例牌拖下手仔, 行下街
咁因為未行過新開果間IKEA, 就打算行下啦
點知去到, 咩小食都無, 咁都算, 本身食左飯, 無咩野
買左兩個乾花, 諗住去畀錢, 但去到埋單果時, 直情個安排亂到7彩
我諗住用8達通畀錢, 個自助付款機係正個收銀處對面... 收銀處同自助付款機條隊
都唔知邊條打邊條, 咁我見有人係自助付款 ...
俾50分你
唔洗重作

大家都亂⋯發脾氣就輸啦

引用:
原帖由 印度凸警 於 2021-9-10 12:06 PM 發表

阿嬸都要X佢兩野
重口味.............

引用:
原帖由 海鑽石 於 2021-9-10 12:42 PM 發表

很落後,因無得用支付寶
係啦,到宜家都係

係你七

YC情侶係咁,一個易鬧人,一個易嬲人

新開嘅Ikea 喺所謂嘅概念店,主要做設計加訂貨一條龍服務,跟手賣口簡單嘢
係D香港人以為乜柒都有得賣

引用:
原帖由 印度凸警 於 2021-9-10 12:06 PM 發表

阿嬸都要X佢兩野
樓主能力上只能X兩嘢,跟住冇貨!

引用:
原帖由 我廢我自豪 於 2021-9-10 11:33 AM 發表

買左兩個乾花, 諗住去畀錢, 但去到埋單果時, 直情個安排亂到7彩
我諗住用8達通畀錢, 個自助付款機係正個收銀處對面... 收銀處同自助付款機條隊
兩條男人老9嘈什麽呀?

你隻港女仲垃圾啦

窮L集中地

真邪買乾花給自己

引用:

見到咁多人排隊,又唔係買家俬,總唔快離開,而且要條女係咁等,你都屬於自私。

垃圾

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]