• 瀏覽: 29,770
  • 回覆: 101
吊一句就走左 正
可以出去偷跳無皇管

熱賣及精選
引用:
原帖由 我廢我自豪 於 2021-9-10 11:33 AM 發表

話說我琴晚女朋友入黎大埔同我食下飯
食完飯一定例牌拖下手仔, 行下街
咁因為未行過新開果間IKEA, 就打算行下啦
點知去到, 咩小食都無, 咁都算, 本身食左飯, 無咩野
買左兩個乾花, 諗住去畀錢, 但去到埋單果時, 直情個安排亂到7彩
我諗住用8達通畀錢, 個自助付款機係正個收銀處對面... 收銀處同自助付款機條隊
都唔知邊條打邊條, 咁我見有人係自助付款 ...
你自己垃圾d喎,咁柒既。

實惠打手
收皮啦

你EQ低姐,有人插隊,你都唔了解吓,又唔搵職員投訴,咁就直接鬧人。

我究竟睇左D咩 ??

你地鬧交 入左IKEA數

引用:
原帖由 我廢我自豪 於 2021-9-10 11:33 AM 發表

買左兩個乾花, 諗住去畀錢, 但去到埋單果時, 直情個安排亂到7彩
我諗住用8達通畀錢, 個自助付款機係正個收銀處對面... 收銀處同自助付款機條隊
一腳伸開阿嬋,屌柒個職員,自己廢,保護唔到女朋友,仲要懶宜家,正常人都走啦!

引用:
原帖由 derrickt 於 2021-9-11 04:10 AM 發表

"個阿嬸插隊, 我走去X佢兩野…”, 好友識得個阿嬸?係佢公司同事?隔離鄰舍?包租婆?女友佢今次冇晒面喇仲唔掉頭走?😂
其實阿嬸你女友阿媽,試下樓主。

你低能啫,一個排隊。另一個前面問下唔得嘅咩?

剛剛大約11點行完,所以好少人,買咗個細購物袋就走咗

引用:
原帖由 電梯冰凍的高峰 於 10-9-2021 16:07 發表

,樓主確實火爆
有幾撚爆啫
都未即場開拖
吊兩句 
一般正常濕鳩香港人行為

引用:
原帖由 印度凸警 於 2021-9-10 12:06 PM 發表

阿嬸都要X佢兩野
阿嬸可能高顏值,
50路絕不能放過!

受咗女人氣
追討lKEA賠償
你精神上嘅損失

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-9-10 03:14 PM 發表

關Ikea 乜事, 你IQ, 或者EQ高啲就冇事啦
好多人呵屎唔出都賴政府㗎啦~

引用:

條女當然嬲啦,你X阿婆而只係鬧佢,重口味

引用:

ikea行過一次,冇下次。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]