• 瀏覽: 2,276
  • 回覆: 17
婚前奶奶已唔仲意我,但因為香港土地問題婚後要一齊住,本身同男友租緊劏房住,想婚後繼續租,兩邊住,請問大家覺得呢個辦法WORK 唔WORK??🙏🙏🙏🙏🙏🙏

熱賣及精選
引用:
原帖由 十個煩 於 2021-9-8 17:19 發表

婚前奶奶已唔仲意我,但因為香港土地問題婚後要一齊住,本身同男友租緊劏房住,想婚後繼續租,兩邊住,請問大家覺得呢個辦法WORK 唔WORK??🙏🙏🙏🙏🙏🙏
如果奶奶本身唔鍾意你,真係唔好同住

奶奶鍾唔鍾意你都唔好同住,後患無窮

引用:
原帖由 十個煩 於 2021-9-8 05:19 PM 發表

同住難

引用:
原帖由 十個煩 於 2021-9-8 05:19 PM 發表

有錢就租間大D!

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-9-8 08:32 PM 發表

有錢就租間大D!
無,如果有其他辦法根本唔想租多間屋燒銀紙😩😩

引用:
原帖由 3882 於 2021-9-8 06:45 PM 發表

如果奶奶本身唔鍾意你,真係唔好同住
我無得揀😥😥

引用:
原帖由 十個煩 於 2021-9-8 21:48 發表

我無得揀😥😥
同老公傾下好啲喎

引用:
原帖由 CharlesB 於 2021-9-8 06:49 PM 發表

奶奶鍾唔鍾意你都唔好同住,後患無窮
😰😰😰😰😰😰😱😱😱😱😱
不能不一齊住,唔係佢會嬲到殺人

離婚啦.  無計.

冇得揀仲有咩好討論

引用:
原帖由 H2O- 於 2021-9-8 11:06 PM 發表

冇得揀仲有咩好討論
我問題係想問下兩邊住呢個辦法好不好🙏

引用:
原帖由 3882 於 2021-9-8 10:04 PM 發表

同老公傾下好啲喎
有, 所以決定兩邊住下先, 唔知仲有無其他辦法呢?

引用:
原帖由 十個煩 於 2021-9-8 23:58 發表

有, 所以決定兩邊住下先, 唔知仲有無其他辦法呢?
試咗先,見步行步

引用:
原帖由 十個煩 於 2021-9-8 11:55 PM 發表

我問題係想問下兩邊住呢個辦法好不好🙏
同奶奶一齊住,除非你肯100%就你老公,奶奶做錯乜講錯乜你都冇異議,屋企有乜問題唔向老公告枕頭狀,最好連提都唔好提,如果唔係多數離婚收場。。。。如果比我揀,我寧願分兩邊住

提示:支持鍵盤翻頁左 右