• 瀏覽: 2,914
  • 回覆: 12
話說同左個男仔一齊冇內
收到個MSG
講男朋友以前搵過sp
又試過門住ex同另一個女仔一齊
叫我小心D

好想唔信個msg 但好難

引用:
原帖由 S5T 於 2021-9-7 11:23 PM 發表
話說同左個男仔一齊冇內
收到個MSG
講男朋友以前搵過sp
叫我小心D

直接問你男友,然後睇佢即時反應,就可略知真假。
識得你男友,而又能從你男友得知你的聯絡的,你男友一定估到會是誰。他扮唔知完全唔肯告診你的話(身有屎),這MSG的可信性較高。

段msg係男友既ex send比你?點解佢會有你電話既?

襯未失身前快啲分開啦

引用:
原帖由 RachellA_ 於 2021-9-8 06:59 AM 發表
當你心存懷疑 其實就代表你根本就唔信個男仔
但你又有咩方法prove到段msg先?
prove唔到 心入面又成日形住佢唔係你想像中咁好 真係不如早d斷罷
就系唔知點prove
嘗試信佢但有時諗起又會好唔開心

引用:
原帖由 Terah 於 2021-9-8 09:55 AM 發表

直接問你男友,然後睇佢即時反應,就可略知真假。
識得你男友,而又能從你男友得知你的聯絡的,你男友一定估到會是誰。他扮唔知完全唔肯告診你的話(身有屎),這MSG的可信性較高。
我驚我睇唔出反而俾佢知我唔信佢炸

引用:
原帖由 影雪 於 2021-9-8 10:09 AM 發表
段msg係男友既ex send比你?點解佢會有你電話既?
唔似系ex 但我都唔知點解佢有我電話

引用:
原帖由 S5T 於 2021-9-8 22:37 發表

可能係你身邊男性朋友暗戀你又唔敢出聲,所以搵部太空電話中傷你男友

引用:
原帖由 S5T 於 2021-9-8 10:37 PM 發表

好明顯就係一個check 到你男朋友手機既人send 比你

引用:
原帖由 S5T 於 2021-9-7 11:23 PM 發表
話說同左個男仔一齊冇內
收到個MSG
講男朋友以前搵過sp
叫我小心D

樓主遇上對手了

樓主 , 你信與唔信 SMG ,真假唔係問題。
而係你男友近朱者赤,其人不靠得住,識
D朋友唔好得去邊。你男友亦唔方正經。
你搵個好D去拍拖喇,

引用:
原帖由 S5T 於 2021-9-7 23:23 發表
話說同左個男仔一齊冇內
收到個MSG
講男朋友以前搵過sp
叫我小心D

直接俾你男朋友睇咪得囉...對方都係想你離開個男仔之嗎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]