• 瀏覽: 7,056
  • 回覆: 29
見啲人話瑜伽褲好正, 好吸引人

但我話一個女人如果真係身材好, 更應該著緊身牛仔褲

緊身牛仔褲係完美咁突顯左我地有前有後, 凹凸有致嘅身材

更加重要嘅係, 佢可以令我地展露自己唔粗嘅美腿外

最重要係唔會似瑜伽褲咁露個妹妹出黎嘛 ......

熱賣及精選
熱褲仲好啦

引用:
原帖由 Panny_8728 於 2021-9-7 04:05 PM 發表

一百個都無五個著得好睇

引用:
原帖由 持久男 於 2021-9-7 04:39 PM 發表

熱褲仲好啦

瑜珈褲正啲

引用:
原帖由 RachellA_ 於 2021-9-7 07:02 PM 發表

我覺得着旗袍先正
你有冇著

引用:
原帖由 RachellA_ 於 2021-9-7 07:02 PM 發表

我覺得着旗袍先正
A變C

樓主幾靚女咁

樓主係女?

Y not

引用:
原帖由 Panny_8728 於 2021-9-7 04:05 PM 發表

兩邊睇,睇個果人目的,其實各式其式

露個妹妹出黎正啲

引用:

無圖無真相

引用:
原帖由 cvcv105 於 2021-9-7 16:59 發表

一百個都無五個著得好睇
昨日係銅鑼灣見到好多個都著得好好睇...仲好大騎樓

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]