• 瀏覽: 111,206
  • 回覆: 2,499
  • 追帖: 21
如果今天有看新聞, 你就會見到檢測地點上有兩個時鐘店地點...如果屬於同一個輸入個安, 你可以想像到其實依家結咗婚有秘密情人有幾普遍, 而個兩個時鐘酒店檢測時間只相距一星期左右....

熱賣及精選
終於剔起心肝, 向想溝既人妻攞電話, 一問佢就好順攤咁比咗我, 跟手同佢WHATSAPP 幾句, 點知一睇佢WHATSAPP 簡介....耶穌是主......唉.........無得做SP了........

引用:
原帖由 Beagoodman2021 於 2021-9-7 17:18 發表

終於剔起心肝, 向想溝既人妻攞電話, 一問佢就好順攤咁比咗我, 跟手同佢WHATSAPP 幾句, 點知一睇佢WHATSAPP 簡介....耶穌是主......唉.........無得做SP了........
咁做sl得唔得呀最緊要係有得過癮姐

故仔?真人真事?

引用:
原帖由 持久男 於 2021-9-7 05:38 PM 發表

咁做sl得唔得呀最緊要係有得過癮姐
就係唔知佢會唔會係嗰啲好神心嗰種囉。

引用:
原帖由 Beagoodman2021 於 2021-9-7 09:58 AM 發表

如果今天有看新聞, 你就會見到檢測地點上有兩個時鐘店地點...如果屬於同一個輸入個安, 你可以想像到其實依家結咗婚有秘密情人有幾普遍, 而個兩個時鐘酒店檢測時間只相距一星期左右....
成年人自己事自己負責

引用:
原帖由 Beagoodman2021 於 2021-9-7 05:18 PM 發表

之前她個帖是否刪了?搵唔返

有無繼續whatsapp?信仰同她做sp無衝突

引用:
原帖由 Beagoodman2021 於 2021-9-7 05:18 PM 發表

大把耶撚有SP

引用:
原帖由 separateme 於 2021-9-7 10:45 PM 發表

之前她個帖是否刪了?搵唔返
係呀,俾人delete咗 發瘟

引用:
原帖由 已為人妻 於 2021-9-8 08:13 AM 發表

係呀,俾人delete咗 發瘟
早晨呀靚女,
係咪有人唔抵得妳咁多人捧場

引用:
原帖由 silly__marso 於 2021-9-8 08:33 AM 發表

早晨呀靚女,
係咪有人唔抵得妳咁多人捧場
有幾多姐 嚟嚟去去都係得你哋幾個之嘛

引用:
原帖由 已為人妻 於 2021-9-8 08:34 AM 發表

有幾多姐 嚟嚟去去都係得你哋幾個之嘛
因為有妳係度, 妳個版的流量超多

引用:
原帖由 silly__marso 於 2021-9-8 08:36 AM 發表

因為有妳係度, 妳個版的流量超多
哈哈哈哈 唔好晨咁早氹我開心啦

婚外情現在確實是一個普遍現象

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]