• 瀏覽: 111,185
  • 回覆: 2,499
  • 追帖: 21
引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2021-9-8 01:57 PM 發表

只想有性?
性係SP/SL既其中一部份, 時間啱, FEEL到, 上床都係一種享受...就係屋企搵唔到

熱賣及精選
引用:
原帖由 Beagoodman2021 於 2021-9-8 01:58 PM 發表

性係SP/SL既其中一部份, 時間啱, FEEL到, 上床都係一種享受...就係屋企搵唔到
嗯,明白。
咁揾個老公有功能性障礙嘅啦,一為神功,二為弟子。

引用:
原帖由 Beagoodman2021 於 2021-9-8 01:58 PM 發表

既然係屋企搵唔到,咁點解當初要結婚?

引用:
原帖由 貪杯的靈魂 於 2021-9-8 02:10 PM 發表

既然係屋企搵唔到,咁點解當初要結婚?
呢個問題係香討已經討論過無數次,我自已覺得,娃婚前你會幻想著未來,因為未知。結婚後你會想搵番往時,因為關係已經有咗洗滌同歲月消磨。

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2021-9-8 02:04 PM 發表

嗯,明白。
咁揾個老公有功能性障礙嘅啦,一為神功,二為弟子。
呢個設定又唔啱既,人人都健健康康就好,性唔係一男一女功能既問題。呢到有好多post網友已經討論過婚姻關係相關既問題。SP/SL 係就住時間就出黎的關係,有人需要,有人不需要。

我地都有自已唔接受既嘢,不過阻唔到其他人發生,對嗎?

引用:
原帖由 Beagoodman2021 於 2021-9-8 02:26 PM 發表

呢個設定又唔啱既,人人都健健康康就好,性唔係一男一女功能既問題。呢到有好多post網友已經討論過婚姻關係相關既問題。SP/SL 係就住時間就出黎的關係,有人需要,有人不需要。

我地都有自已唔接受既嘢,不過阻唔到其他人發生,對嗎?
如果健健康康,又何必?
感情唔好,就離婚。
有啲人都因為生活同住屋問題,離婚不離家。
對方唔接受離婚係一回事……

引用:
原帖由 Beagoodman2021 於 2021-9-8 12:54 PM 發表

啱啱同佢WHATSAPP咗幾句, 一口問佢話不如遲啲約佢食LUNCH, 佢一口話好, 問佢結咗婚幾耐, 原來佢結咗婚已經10幾年......
呢D明顯食得分分鐘邊個食邊個都未知

引用:
原帖由 Beagoodman2021 於 2021-9-8 01:45 PM 發表

結咗婚10年, 我自己都係, 講真真係悶到好想搵第二個調劑吓....只係唔知女人是否都一樣.
大家都係人,你話呢!?

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2021-9-8 01:57 PM 發表

只想有性?
有得性,只要仍會繼續,必定會有感情有愛,人心肉做!尤其是男人,如只為性,正常3次內會走人,男人為性是新鮮感!

引用:
原帖由 singsings 於 2021-9-8 02:50 PM 發表

有得性,只要仍會繼續,必定會有感情有愛,人心肉做!尤其是男人,如只為性,正常3次內會走人,男人為性是新鮮感!
係?

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2021-9-8 03:09 PM 發表

係?
sure....出面大把新鮮感!除非佢自身條件差

引用:
原帖由 singsings 於 2021-9-8 03:16 PM 發表

男人真係恐怖……

引用:
原帖由 Beagoodman2021 於 2021-9-7 20:52 發表

就係唔知佢會唔會係嗰啲好神心嗰種囉。
咁你了多佢幾了可能佢擒番你轉頭呢

引用:
原帖由 持久男 於 2021-9-8 04:12 PM 發表

咁你了多佢幾了可能佢擒番你轉頭呢
以前都有遇過啲人妻sp第一次怕醜,第二次已經好熱情,有時就係大家未過那個關口。好既sp, 一個就夠

引用:
原帖由 singsings 於 2021-9-8 03:16 PM 發表

對,但心裏仍愛在家那個

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]