• 瀏覽: 182,510
  • 回覆: 2,884
  • 追帖: 23
+2
就快萬聖節
回想有一年, 兩個人靜雞雞去咗海洋公園玩哈囉喂

氣溫下降, 早晚會較凍
各位記得帶外套

引用:
原帖由 singsings 於 2021-9-8 02:50 PM 發表

有得性,只要仍會繼續,必定會有感情有愛,人心肉做!尤其是男人,如只為性,正常3次內會走人,男人為性是新鮮感!
你真係好了解 壞男人

大家黎緊31號會點過

我都同緊個50中好有錢和理非耶L 傾緊
佢結婚超過25年,個女都2X歲
我就30尾單身無男朋友
個男人係呢2X年食過唔少細佢2X年的女仔
佢講明只對單身女仔有興趣,有男朋友,已婚的女仔幾靚都無興趣。
佢一直奉行三不,不離婚不包養不戴套
D女仔見佢有錢又唔醜樣明知佢有老婆都會照同佢上床
佢話d女仔鐘意佢的才華
D女全部係社交場合/朋友飲野/公司識的
一次生2次熟,第3次已經上左床
男既帶女仔去酒店食飯,飲野,係酒店開房。

引用:
原帖由 藍鯨鯨 於 2021-12-3 08:26 AM 發表

你真係好了解 壞男人
我是!男不壞,女不愛,風流唔緊要衹要唔下流就可以!

引用:
原帖由 chch06 於 2021-12-3 03:08 PM 發表
我就30尾單身無男朋友
佢講明只對單身女仔有興趣,有男朋友,已婚的女仔幾靚都無興趣。
佢話d女仔鐘意佢的才華
男既帶女仔去酒店食 ...
其實大把依D人,
仲有冇人會出現係依度吹下水呢

靚仔,你是行滴,我很佩服你。 。 。 。

好快就過年啦!
妳好嗎?

引用:
原帖由 chch06 於 2021-12-3 03:08 PM 發表
我就30尾單身無男朋友
佢話d女仔鐘意佢的才華
男既帶女仔去酒店食 ...
你指同佢傾緊,係好似佢過去嘅女仔咁同佢有下文?

引用:
原帖由 M325 於 2022-1-15 06:12 PM 發表

你指同佢傾緊,係好似佢過去嘅女仔咁同佢有下文?
條仆街玩9我

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]