• 瀏覽: 8,901
  • 回覆: 70
  • 追帖: 1
女朋友尋日冇啦啦發脾氣,話我電話個密碼用自己生日唔係用佢生日……
我都唔明咁樣有咩好嬲??用開自己生日咪用返自己生日囉
佢仲要話我追佢個陣明明密碼就係佢生日,一齊耐左之後就唔用佢生日
我真係唔記得原來有曾經有過佢生日做密碼,係女朋友講多兩講先醒返起

我想氹返佢咪話:咁我而家轉返做你生日啦好冇?
佢又話唔洗,又話咩我要佢講完先做咁樣有咩意思……

咁佢即係想唔想我用佢生日??到底呢件事有咩好嬲??
仲要明明faceID都入左佢個個,佢用個樣都開到鎖啦點解要咁執著係個密碼度?

引用:
原帖由 我的第一日 於 2021-9-7 09:51 AM 發表
女朋友尋日冇啦啦發脾氣,話我電話個密碼用自己生日唔係用佢生日……
佢仲要話我追佢個陣明明密碼就係佢生日,一齊耐左之後就唔用佢生日
我真係唔記得原來有曾經有過佢生日做密碼,係女朋友講多兩講先醒返起

咁佢即係想唔想我用佢生日??到底呢 ...
睬佢都儍,再嘈一腳伸佢落坑渠

引用:
原帖由 印度凸警 於 2021-9-7 10:18 AM 發表

睬佢都儍,再嘈一腳伸佢落坑渠
我驚搵唔到條咁大嘅坑渠

遲d連提款卡都要用佢年月日做密碼呀

一定要尊重女朋友

引用:
原帖由 我的第一日 於 2021-9-7 09:51 AM 發表

咁佢即係想唔想我用佢生日??到底呢 ...
咁改做 30-30-30 啦⋯⋯

你問佢知唔知咩叫密碼?

引用:
原帖由 持久男 於 2021-9-7 11:12 AM 發表
遲d連提款卡都要用佢年月日做密碼呀
所以我轉左用ebanking囉

引用:
原帖由 常磐莊吾 於 2021-9-7 11:48 AM 發表
一定要尊重女朋友
唔敢唔尊重,但係我依家轉又唔係唔轉又唔係,都唔知佢想點

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-9-7 12:49 PM 發表

咁改做 30-30-30 啦⋯⋯
起碼都353535啦!如果唔係邊夠圓

引用:
原帖由 我的第一日 於 2021-9-7 13:22 發表

所以我轉左用ebanking囉
ebanking 咪一樣要密碼

唔一定呢,個人中意就好

引用:
原帖由 持久男 於 2021-9-7 02:19 PM 發表

ebanking 咪一樣要密碼
ebanking密碼要雙重認證架嘛

引用:
原帖由 我的第一日 於 2021-9-7 14:42 發表

ebanking密碼要雙重認證架嘛
第一重已經叫你用佢年月日,第二重就日月年

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]