• 瀏覽: 13,384
  • 回覆: 49
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 中午扁扁的救星 於 2021-8-31 04:04 PM 發表
我最近想要減肥,聽朋友說晚上飯不吃可以減肥,想在一個月內減掉10公斤。這可以嗎,我想知道一個月不吃晚飯能瘦多少斤?
想1個月瘦10公斤即係成22磅 你本身體重有無2-300磅先!如果你無2-300磅 除非患左絕症或早d上床瞓都有機會既!

我之前有宿便, 食緊瘦身菌, 依家日日有廁所去, 個肚腩細左好多...

一個月唔食晚飯加運動,應該效果好點

引用:
原帖由 pockeyPPP 於 2021-9-12 10:13 PM 發表
我之前有宿便, 食緊瘦身菌, 依家日日有廁所去, 個肚腩細左好多...
旁門左道

樓上講個隻係邊到有得買?

引用:
原帖由 pockeyPPP 於 2021-9-13 02:48 PM 發表
樓上講個隻係邊到有得買?
你係咪傻左?你唔記得換帳號 自己問自己係邊有得買

賣廣告都唔好咁低能啦! check清楚換左ac先回覆啦

引用:
原帖由 spike 於 2021-9-13 02:54 PM 發表

你係咪傻左?你唔記得換帳號 自己問自己係邊有得買

賣廣告都唔好咁低能啦! check清楚換左ac先回覆啦
太心急搵$了。

引用:
原帖由 蒲精之精 於 2021-9-24 10:56 PM 發表

太心急搵$了。
間公司請著佢都無運行

晚黑少唔食碳水,其他兩餐少食脂肪就得了

引用:
原帖由 中午扁扁的救星 於 2021-8-31 04:04 PM 發表
我最近想要減肥,聽朋友說晚上飯不吃可以減肥,想在一個月內減掉10公斤。這可以嗎,我想知道一個月不吃晚飯能瘦多少斤?
大概3至4
但好快反彈

每個人情況不同,我就沒有用,減不了肥.下午三四點後不再用餐,直到第二天早上六點早餐

靠節食減肥容易反彈

引用:
日日用速龍的步伐行半小時,一個月應該可減兩至三公斤,不過一定唔可以食加工食物💪

肥廿斤,哈哈

我都想減

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]