• 瀏覽: 89,386
  • 回覆: 13
  • 追帖: 28
引用:
原帖由 keromonkey 於 2021-8-30 03:36 PM 發表

夫妻關係到達一個無奈的地步, 感覺只因有兒女才維繫, 在溝通上, 態度上, 以至情慾上也存在矛盾, 日間很想上班, 夜間盡量夜瞓, 才可平衡, 找到自己的時間, 那一位有跟我同感嗎 ?
我都唔想同老婆有咁多接觸,話題只係個女。佢响廳睇電視我就入房用電腦。行街只拖住個女,盡量唔拖佢。

熱賣及精選
引用:
原帖由 Bigkin98 於 2021-8-30 06:35 PM 發表

勁似,但我應該嚴重少少,出街我只會拖住個仔,佢響廳,我入房按摩,佢入房,我出廳瞓梳化。
所以無交流好耐!好難溝通!

引用:
原帖由 關心唔係用口講 於 2021-8-31 02:12 AM 發表

介唔介意講你咩年紀?結婚幾耐?唔係想八卦私隱,只係想了解下,如有冒犯 sorry 
結婚就廿年咯!

引用:
原帖由 chimpanzee11 於 2021-8-31 02:22 AM 發表

甘都得?討厭佢乜嘢?
佢性冷感,所以我哋只係同住一屋的室友!一啲都唔親蜜!

引用:
原帖由 36033 於 2021-8-31 02:32 AM 發表

點解要咁做?師兄結左婚幾年?真係感情淡晒?
廿年咯!佢性冷感,所以唔親蜜!無感情!

引用:
原帖由 前往進擊的腳指 於 2021-8-31 08:07 AM 發表

甘性交流仲有冇?
無!

引用:
原帖由 36033 於 2021-9-1 12:19 AM 發表

明白了
人生充滿無奈!

引用:
原帖由 36033 於 2021-9-1 12:26 AM 發表

都係架,做人要樂觀面對,咁樣會開心一點
都好難開心到,搞到長期失眠

引用:
原帖由 chimpanzee11 於 2021-9-1 04:05 AM 發表

點解5搬走?性冷感係excuse黎?
有小朋友嘛!唔明你句性冷感係excuse咩意思!佢性冷感導致夫妻間唔新蜜的確好影響大家嘅關係!

引用:
原帖由 kilogram 於 2021-9-1 09:14 AM 發表

唔係發晦氣架 我之後有睇過consultant 佢認為我提出分開嗰刻嘅感覺係我隻手揸住一杯熱水 之後覺得辣手覺得痛 所以鬆開手 但一放手又唔慣又想繼續揸住杯熱水 寧願繼續痛 我地仍然住埋一齊但係冇乜交流 雖然冇分房 仲係睏埋同一張床 但佢會睏到最邊邊中間仲隔住啲攬枕.....嗰種感覺唔種痛我覺得唔係筆墨可以形容
我都係瞓床最側邊

引用:
原帖由 燈泡 於 2021-9-1 11:43 AM 發表

既然佢焗我守生寡十幾年,依家我就索性用攬枕隔着中間,唔想有接觸。為2年後離開作準備
有無小朋友?如果冇離開都係一件好事

引用:
原帖由 關心唔係用口講 於 2021-9-2 01:48 PM 發表

結婚幾耐開始有性冷感?
不嬲都無興趣搞嘢,婚後幾年生完小朋友後仲攞命!

引用:
原帖由 靚c9 於 2021-9-3 03:10 PM 發表

失眠影響生活質素,先處理失眠
已睇咗醫生,多謝關心

引用:
原帖由 靚c9 於 2021-9-5 07:12 AM 發表

完全吾理老公感受,大家都未係老人家,有D自私吧?
咁如果佢無性須要,可以點?掉返轉頭,佢無性慾,你爽硬要佢做,佢咪又話返你自私!

總之我已放棄,今世唔開心,希望下一世好彩啲囉!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]