• 瀏覽: 89,392
  • 回覆: 15
  • 追帖: 28
我都有呢個問題,平日有兩晚放工走去練槍,盡量少係屋企,但星期六日就係屋企等通知洗唔洗陪佢哋出去。

熱賣及精選
引用:
原帖由 關心唔係用口講 於 2021-8-31 02:18 AM 發表

嘩你講到好sad “等通知”…… 而唔係enjoy 陪家人出去

介唔介意講你咩年紀?結婚幾耐?唔係想八卦私隱,只係想了解下,如有冒犯 sorry 
我真係唔知道佢星期六日有乜嘢安排,有時去外母度食飯,有時就係屋企。
我50,拍拖十年,2000年結婚,2008年生第一個小朋友。已經一齊30年。

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2021-8-31 10:28 AM 發表

對吾住我笑左
我第一眼看到你不是練槍,睇錯是打槍
你話你星期六日要等通知才知道有冇街出,真的很無奈。

不如你自己揾D興趣去玩,例如釣魚
我興趣咪去打IPSC😂,一個星期去兩晚,感覺可以幫助紓緩壓力。

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2021-8-31 05:56 PM 發表

係咪要有槍牌先可以去練
係氣槍,不用領牌,只需要上初班加考試就可以玩。

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2021-8-31 02:53 PM 發表

練槍嚟做乜??
興趣,一個人已經可以去玩,減下壓不錯。

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2021-9-1 03:07 PM 發表

啱, 搵啲玩意可以自己一個人去玩
有時未必真係搵到拍檔同你一齊去玩, 所以我都鍾意去打保齡
打保齡球都好玩,有機會教下我打😂

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2021-9-1 03:06 PM 發表

玩呢啲係咪好貴呀
上初班600元(兩堂加考試),完成後有四堂練習免費的。

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2021-9-1 03:17 PM 發表

係咪射人形錶板㗎
係射紙靶的.

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2021-9-1 03:17 PM 發表

我哋啲屎波嚟㗎
我想學雙手打保齡球😂

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2021-9-1 04:32 PM 發表

等我仲以為係人形紙板, 如果係人型紙板幫我貼咗落去我都參加
你想貼邊個張相😂?星期一晚幫你貼😂

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2021-9-1 05:01 PM 發表

係至好講呀貼咗上去幫我影張相post上嚟呀
我講真架,你俾相我幫你印出嚟貼上個靶度,我睇佢仲辛苦過俾人打小人😆

引用:
原帖由 關心唔係用口講 於 2021-9-2 04:54 AM 發表

老夫老妻,但係一齊咁耐成10年至結婚,之前仲未了解?你哋係咪初戀?

星期六嘅安排,我諗你或者試吓掌握返小小主導權,例如早一兩日問定佢星期六日有冇咩安排,同時你又安排返一d 節目大家一齊去,出去揾間特別嘅餐廳、或者睇戲…..郊遊等第乜都好,志在攞返個主導權,慢慢就會改變呢個局面,因為已經老夫老妻,佢已經慣左呢個模式,想返外家食飯就返、唔返就係屋企食,已經變得好平常
你咁勁嘅,我太太係初戀情人😂

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2021-9-1 05:51 PM 發表

我都想射埋一份喎
代打冇咁靈架,自己出手打😆

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2021-9-2 09:22 AM 發表

我都係咁話
你有興趣玩就搵我啦

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2021-9-2 03:01 PM 發表

真架, 講真㗎有冇女仔玩㗎
老實講,宜家係女仔多個男仔上堂。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]