• 瀏覽: 87,924
  • 回覆: 861
  • 追帖: 28
呢啲就係厭

熱賣及精選
試下去健身啦~

幾多對可以持續愛到幾多歲?
每一段關係相方都要付出時間、心機同愛去維持,
珍惜彼此。倘若嘗試過仍然如此,放手對彼此也好。

引用:
原帖由 keromonkey 於 2021-8-30 03:36 PM 發表

夫妻關係到達一個無奈的地步, 感覺只因有兒女才維繫, 在溝通上, 態度上, 以至情慾上也存在矛盾, 日間很想上班, 夜間盡量夜瞓, 才可平衡, 找到自己的時間, 那一位有跟我同感嗎 ?
介唔介意講你係男定女?雙方咩年紀?結婚幾耐?唔係想八卦私隱,只係想了解下,如有冒犯 sorry 

引用:
原帖由 4XGUY 於 2021-8-30 05:58 PM 發表

我都唔想同老婆有咁多接觸,話題只係個女。佢响廳睇電視我就入房用電腦。行街只拖住個女,盡量唔拖佢。
介唔介意講你咩年紀?結婚幾耐?唔係想八卦私隱,只係想了解下,如有冒犯 sorry 

引用:
原帖由 Bigkin98 於 2021-8-30 06:35 PM 發表

勁似,但我應該嚴重少少,出街我只會拖住個仔,佢響廳,我入房按摩,佢入房,我出廳瞓梳化。
介唔介意講你係男定女?雙方咩年紀?結婚幾耐?唔係想八卦私隱,只係想了解下,如有冒犯 sorry 

引用:
原帖由 RPATPAT 於 2021-8-30 07:30 PM 發表

我情況同你一樣,除左家事已經無咩事情可以傾,可惜呢幾年連小朋友都已經唔痴我,仲對我有偏見,返到屋企以一對二,我條路已經好難行亦返唔到轉頭,離婚只係遲早問題。
介唔介意講你咩年紀?結婚幾耐?唔係想八卦私隱,只係想了解下,如有冒犯 sorry 

引用:
原帖由 神殿 於 2021-8-30 11:19 PM 發表

揾個同路人妻傾下。應該會揾到刺激
咁就一定會離婚

引用:
原帖由 awwan 於 2021-8-30 04:35 PM 發表

我都有呢個問題,平日有兩晚放工走去練槍,盡量少係屋企,但星期六日就係屋企等通知洗唔洗陪佢哋出去。
嘩你講到好sad “等通知”…… 而唔係enjoy 陪家人出去

引用:
原帖由 keromonkey 於 2021-8-30 04:52 PM 發表

其實去到這個階段, 生活上冇乜靈魂, 有冇出走既途徑及經驗呢 ? 出走未必係離婚咁具體, 但總要找些實質既事物去填補, 例如我現在走去上堂, 學下野及識下新朋友
單身嘅好多人,男女都係好積極想揾個伴侶、組織家庭,結咗婚嘅又有咁多人厭、怨

引用:
原帖由 4XGUY 於 2021-8-30 05:58 PM 發表

我都唔想同老婆有咁多接觸,話題只係個女。佢响廳睇電視我就入房用電腦。行街只拖住個女,盡量唔拖佢。
甘都得?討厭佢乜嘢?

部分人的確好難相處。無得改

引用:
原帖由 Bigkin98 於 2021-8-30 06:35 PM 發表

勁似,但我應該嚴重少少,出街我只會拖住個仔,佢響廳,我入房按摩,佢入房,我出廳瞓梳化。
平時冇野講??

引用:
原帖由 keromonkey 於 2021-8-30 04:52 PM 發表

其實去到這個階段, 生活上冇乜靈魂, 有冇出走既途徑及經驗呢 ? 出走未必係離婚咁具體, 但總要找些實質既事物去填補, 例如我現在走去上堂, 學下野及識下新朋友
有冇嘗試過收復關係?多啲溝通,要雙方都真心願意收復,一齊努力

引用:
原帖由 RPATPAT 於 2021-8-30 07:30 PM 發表

我情況同你一樣,除左家事已經無咩事情可以傾,可惜呢幾年連小朋友都已經唔痴我,仲對我有偏見,返到屋企以一對二,我條路已經好難行亦返唔到轉頭,離婚只係遲早問題。
點解搞成甘?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]