• 瀏覽: 5,848
  • 回覆: 58
我上星期六唔知受左啲咩刺激, 聽個髮型師講, 剪左個短髮 + 電攣毛,
本身我都覺得自己幾靚, 開開心心咁走同個fd去行街,
行行下嘅時候, 有個小朋友行過黎問路

「姨姨啊, 我想問xxx點去啊?」

我當堂嚇到傻左係果到, 我個fd就大聲笑到傻左, 最後個小朋友好似知佢講錯野跑走左......
今日我請左AL, 依家準備求奇去電直返個頭先, 再去打死果個垃圾髮型師去

熱賣及精選
樣……未老先衰😭😭

引用:
原帖由 有事走先 於 2021-8-30 01:03 PM 發表

我上星期六唔知受左啲咩刺激, 聽個髮型師講, 剪左個短髮 + 電攣毛,

我當堂嚇到傻左係果到, 我個fd就大聲笑到傻左, 最後個小朋友好似知佢講錯野跑走左......
今日我請左AL, 依家準備求奇去電直返個頭先, 再去打死果個垃圾髮型師去  ...
咁你其實幾多歲先?

引用:
原帖由 有事走先 於 2021-8-30 01:03 PM 發表

今日我請左AL, 依家準備求奇去電直返個頭先, 再去打死果個垃圾髮型師去  ...
曲髮一定比直髮睇上去年紀大啲

小朋友,小事啫。

咁大件事

引用:

電攣毛就會咁老咩?唔係好有女人味咩?

引用:
原帖由 andyno 於 2021-8-30 03:41 PM 發表

樣……未老先衰😭😭
係人都最怕呀

引用:
原帖由 AKB-48 於 2021-8-30 03:46 PM 發表

咁你其實幾多歲先?
佢講28歲呀

引用:
原帖由 icborn 於 2021-8-30 10:29 PM 發表

佢講28歲呀
咁可能佢個樣真係好大姨

老啦

好小事,小朋友個個都叫亞姨㗎。大一兩歲先叫姐姐。

引用:
原帖由 AKB-48 於 2021-8-30 10:52 PM 發表

咁可能佢個樣真係好大姨
其實28歲都好後生,俾人叫姨姨可能佢生得老積

叫得人小朋友,相信同佢都有大段距離,叫姨姨有何不可?

你大個小朋友成20年,唔叫姨姨叫乜?
你叫大你20年既都會叫姨姨

提示:支持鍵盤翻頁左 右