• 瀏覽: 12,084
  • 回覆: 74
小朋友唔識分啫,小事

引用:
原帖由 有事走先 於 2021-8-30 01:03 PM 發表
我上星期六唔知受左啲咩刺激, 聽個髮型師講, 剪左個短髮 + 電攣毛,
本身我都覺得自己幾靚, 開開心心咁走同個fd去行街,
行行下嘅時候, 有個小朋友行過黎問路

「姨姨啊, 我想問xxx點去啊?」

我當堂嚇到傻左係果到, 我個fd就大聲笑到傻左, 最後個小朋友好似知佢講錯野跑走左......
今日我請左AL, 依家準備求奇去電直返個頭先, 再去打死果個垃圾髮型師去  ...
無圖點討論?

我27已經經常比人叫姨姨 雖然係我仔同學

把口人地度,可能我叫你靚女或者阿婆都唔定,理西得佢啦

引用:
原帖由 hahachui 於 2021-8-31 01:06 PM 發表
你大個小朋友成20年,唔叫姨姨叫乜?
你叫大你20年既都會叫姨姨
咪係。。其實小朋友咁細叫姨姨好正常。。。大佢小小先叫姐姐。。

引用:
原帖由 滴滴滴滴滴滴 於 2021-12-8 01:28 AM 發表
姨姨唔係叫老。。呀婆 呀嬸先係老姐

引用:
原帖由 滴滴滴滴滴滴 於 2021-12-8 01:28 AM 發表
係咪呀,想睇

想當年,我廿歲出頭就俾人大聲嗌太太⋯係好恐怖嘅事嚟!

小朋友嗌你姨姨都好提嘅!好小事咋啉!

引用:
原帖由 有事走先 於 2021-8-30 01:03 PM 發表
我上星期六唔知受左啲咩刺激, 聽個髮型師講, 剪左個短髮 + 電攣毛,
本身我都覺得自己幾靚, 開開心心咁走同個fd去行街,
行行下嘅時候, 有個小朋友行過黎問路

「姨姨啊, 我想問xxx點去啊?」

我當堂嚇到傻左係果到, 我個fd就大聲笑到傻左, 最後個小朋友好似知佢講錯野跑走左......
今日我請左AL, 依家準備求奇去電直返個頭先, 再去打死果個垃圾髮型師去  ...
我識有人23歲人哋叫佢媽咪,仲係有兩個叫呀。但佢冇好似你fd 咁笑,佢仲喂緊人奶呀,仲識有人38歲俾人叫外婆,係你fd喺度可能會笑出尿

係咪未化妝?下次著短裙 高踭試試

睇字都feel 到個hair style 出哂事

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]