• 瀏覽: 2,767
  • 回覆: 14
話說好姊妹係網上識左條仔,大家都傾左幾個月先出黎,好姊妹話原本都覺得大家幾好傾幾夾,後來雖然開始慢慢都覺得條仔品格唔太好,成人踩底人黎抬高自己,又只會識話人唔識話自己,同埋完全冇同理心.....但見傾開就繼續傾,同埋都叫識左段時間,於是就約左出黎食飯。點知係個超keep既冇品男,首先遲到又唔出聲自己會遲到,黎到唔好意思都唔講一句,第一句就講粗口踩間餐廳點樣點樣,跟住好姊妹就隨便講一句叫野食啦,條仔就即話點解你唔叫要叫我叫?好喇甘我好姊妹費時理佢就個侍應點餐,點知點完餐條仔無拿拿兇個侍應....其他都唔講喇,到最後埋單條仔竟然同好姊妹講唔係要出去埋單咩,點解你仲唔出去?到俾完錢又唔會扮下野問要俾返幾錢你或者講句多謝,自己都做到甘仲要扮冇事各自走時打俾我好姊妹傾電話,條仔成日話之前識啲女因為接受唔到佢既過去而唔一齊,但其實我覺得係因為條仔自己個品格真係唔得囉!

之後去左爆房?

引用:
原帖由 超級滴滴豬 於 2021-8-28 08:27 AM 發表
話說好姊妹係網上識左條仔,大家都傾左幾個月先出黎,好姊妹話原本都覺得大家幾好傾幾夾,後來雖然開始慢慢都覺得條仔品格唔太好,成人踩底人黎抬高自己,又只會識話人唔識話自己,同埋完全冇同理心.....但見傾開就繼續傾,同埋都叫識左段時間,於是就約左出黎食飯。點知係個超keep既冇品男,首先遲到又唔出聲自己會遲到,黎到唔好意思都唔講一句,第一句就講粗口踩間餐廳點樣點樣,跟住好姊妹就隨便講一句叫野食啦,條仔 ...
歡場無真愛

你姊妹係咪太樣衰?

網上認識朋友,始終有危險。

食完餐飯你好姊妹仲睬佢?

引用:
原帖由 CharlesB 於 2021-8-28 05:16 PM 發表
你姊妹係咪太樣衰?
我諗應該唔及你樣衰

咁點﹖仲唔走﹖

引用:
原帖由 超級滴滴豬 於 2021-8-29 19:01 發表

我諗應該唔及你樣衰
咁冇理由個男人會咁對佢架

引用:
原帖由 超級滴滴豬 於 2021-8-29 07:01 PM 發表

我諗應該唔及你樣衰
人地個疑問係合理,除非你好姊妹條件好差否則何必淪落如斯田地

引用:
原帖由 CharlesB 於 2021-8-28 05:16 PM 發表
你姊妹係咪太樣衰?
我諗都係佢好姊妹太豬西, 所以冇辦法要死忍囉

引用:
原帖由 牧夫座 於 2021-8-30 01:32 AM 發表
咁點﹖仲唔走﹖
“唔走呀⋯⋯我唔想一個人呀⋯⋯”

引用:
原帖由 超級滴滴豬 於 2021-8-28 08:27 AM 發表
話說好姊妹係網上識左條仔,大家都傾左幾個月先出黎,好姊妹話原本都覺得大家幾好傾幾夾,後來雖然開始慢慢都覺得條仔品格唔太好,成人踩底人黎抬高自己,又只會識話人唔識話自己,同埋完全冇同理心.....但見傾開就繼續傾,同埋都叫識左段時間,於是就約左出黎食飯。點知係個超keep既冇品男,首先遲到又唔出聲自己會遲到,黎到唔好意思都唔講一句,第一句就講粗口踩間餐廳點樣點樣,跟住好姊妹就隨便講一句叫野食啦,條仔 ...
咁有冇比佢dap 到先?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-8-28 07:09 PM 發表
網上認識朋友,始終有危險。
個個狗公都係想中出完人之後即閃

引用:
原帖由 CU2CU2 於 2021-8-30 09:27 發表

我諗都係佢好姊妹太豬西, 所以冇辦法要死忍囉
都有可能喎 小心比樓主鬧

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]