• 瀏覽: 11,151
  • 回覆: 130
+6
食開間餐廳請左個大廚佢返工冇耐就日日請我食一兩支煙食到我極5好意思前幾日我同佢老板講開就講就話我就泥生日點知佢送左成包香港煙俾我我又怕尷尬所以推兩推就收左先算點算我鐘意女人的下次見佢點算

送番個篩比佢隔油。👌

引用:
原帖由 andyno 於 2021-8-26 05:25 PM 發表
送番個篩比佢隔油。👌
真係見親我佢都俾一兩支煙我架我推到冇得推佢又塞埋泥

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-8-26 05:21 PM 發表
食開間餐廳請左個大廚佢返工冇耐就日日請我食一兩支煙食到我極5好意思前幾日我同佢老板講開就講就話我就泥生日點知佢送左成包香港煙俾我我又怕尷尬所以推兩推就收左先算點算我鐘意女人的下次見佢點算
送煙仔俾你就當鐘意你佢當你係兄弟唔得咩?你借D意話想追某某女仔,叫佢俾D意見咪得囉

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-8-26 05:30 PM 發表

真係見親我佢都俾一兩支煙我架我推到冇得推佢又塞埋泥
叫佢趴低,用力塞番佢

同佢講女人經。

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-8-26 05:44 PM 發表

送煙仔俾你就當鐘意你佢當你係兄弟唔得咩?你借D意話想追某某女仔,叫佢俾D意見咪得囉
佢真係見到都俾支我的佢廚房同餐枱冇野阻隔的成日大大聲撩我傾計的

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-8-26 05:21 PM 發表
點算有男人鐘意左我

來而不往非禮也,獻上菊花回敬他。

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-8-26 05:52 PM 發表

佢真係見到都俾支我的佢廚房同餐枱冇野阻隔的成日大大聲撩我傾計的
你話你鐘意睇美女,睇AV,禁鐘仔,睇吓佢有乜反應

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-8-26 05:47 PM 發表
你會唔會諗多咗呀
三五識七喎你話間5屎俾一支半支就話遮成包喎

禮尚往來, 送翻一條裝香煙俾佢!唔好唸多咗佢未必係基?🚬🚬🚬🚬🚬🚬😆

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-8-26 06:03 PM 發表

聽落又真係幾奇怪喎!如果你真係唔鐘意人,不如同佢講清楚啦!你唔講清楚,佢以為你比緊機會佢
我同佢D同事同佢老板試試講睇佢地同佢講

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]