• 瀏覽: 16,101
  • 回覆: 85
  • 追帖: 2
慣性當然不只一次,都是我揭發他。一起16年了,今次已經第三之,不知道的情況還會有多少個。我們有1女9歲, 每次揭發後他都說玩下即時分手。當然還有沒有再來往就真系他自己才知。請問大家如果是你,你會點做。當然每次都好傷心痛心。只有無限輪迴。我今年45歲,是否真係要繼續落去,當然真係唔捨得,畢竟16年, 每次發現心情跟情緒像來回地獄又折返。大家感情一定有,如親人般,只有繼續下去。

引用:
原帖由 渣男背後的女人 於 2021-8-26 12:19 PM 發表
慣性當然不只一次,都是我揭發他。一起16年了,今次已經第三之,不知道的情況還會有多少個。我們有1女9歲, 每次揭發後他都說玩下即時分手。當然還有沒有再來往就真系他自己才知。請問大家如果是你,你會點做。當然每次都好傷心痛心。只有無限輪迴。我今年45歲,是否真係要繼續落去,當然真係唔捨得,畢竟16年, 每次發現心情跟情緒像來回地獄又折返。大家感情一定有,如親人般,只有繼續下去。
如果你地已經係無性婚姻, 妳又有需要, 就各有各玩啦

引用:
原帖由 渣男背後的女人 於 2021-8-26 12:19 PM 發表
所以有啲事,真係唔知好過 知

你老公係咪做Banker?

引用:
你都講咗"感情一定有.....只有繼續下去",其實已經唔係愛嘅問題,係有千絲般連繫著,要甩真係唔易!
每次知道嘅痛都好辛苦,唯有希望佢真係改過

引用:
就係睇死妳唔會離婚, 亦對妳無感情先會咁(佢講話對妳有妳都信?)
不過妳選擇死忍, 即係妳已有決定
有需要找社工問問

引用:
原帖由 miss_you_ 於 2021-8-26 02:48 PM 發表

你都講咗"感情一定有.....只有繼續下去",其實已經唔係愛嘅問題,係有千絲般連繫著,要甩真係唔易!
每次知道嘅痛都好辛苦,唯有希望佢真係改過
多謝你的意見

引用:
原帖由 渣男背後的女人 於 2021-8-26 03:06 PM 發表

多謝你的意見
小意思!
老實講,45歲嘅你,一定仲會有人同你講"我要你,又話乜嘢從新出發"嗰啲說話......
但真係要三思而後行!
俾啲教訓你老公,等佢收吓,玩到好似攞正牌咁,你尊嚴何在呢?

引用:
原帖由 渣男背後的女人 於 2021-8-26 03:06 PM 發表

多謝你的意見
小意思!
老實講,45歲嘅你,一定仲會有人同你講"我要你,又話乜嘢從新出發"嗰啲說話......
但真係要三思而後行!
俾啲教訓你老公,等佢收吓,玩到好似攞正牌咁,你尊嚴何在呢?

習慣性出軌,說明你很無能

引用:
原帖由 晚間浪漫的蝦米 於 2021-8-26 04:16 PM 發表
習慣性出軌,說明你很無能
請問可以點做?高手請指教

引用:
佢睇死你唔會走。你走啦。已故Stanley Ho 另計。

俾著我,我唔會原諒,但不能代表你
你有經濟能力嗎? 可以兩母女獨自生活?

如果一起咁多年話分都不是咁易的 若是叫雞我會原諒 N次都得。 玩感情果D 就叫佢死 離婚分家產 無得傾

引用:
知知為不知不知為大志🤔🤔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]