• 瀏覽: 6,742
  • 回覆: 102
  • 追帖: 1
老母系單位上班,父親做了生意,以前家裡條件唔好,中學后家裡條件慢慢好了起嚟,現如今我大學才畢業,還有姊妹……
前兩天在外面和朋友食飯,路過飯店包廂睇見老豆和一女子行為親昵…… 晚黑揾機會我翻睇了啊老豆手機,睇見佢哋傾計,確認了啊老豆真嘅出軌了!!😭😭😭😭 點辦,要唔好告訴啊老母?我心裡好忐忑不安!!!😭😭😭

熱賣及精選
同你D兄弟講左先

宜從長計議。

引用:
原帖由 貴不安的頭巾 於 2021-8-25 11:40 PM 發表

老母系單位上班,父親做了生意,以前家裡條件唔好,中學后家裡條件慢慢好了起嚟,現如今我大學才畢業,還有姊妹……
前兩天在外面和朋友食飯,路過飯店包廂睇見老豆和一女子行為親昵…… 晚黑揾機會我翻睇了啊老豆手機,睇見佢哋傾計,確認了啊老豆真嘅出軌了!!😭😭😭😭 點辦,要唔好告訴啊老母?我心裡好忐忑不安!!!😭😭😭
唔好講,
當唔知,
你都大人啦。

引用:
原帖由 貴不安的頭巾 於 2021-8-25 11:40 PM 發表

唔好講比媽知, 但可以同老豆傾下~同老豆講, 你已發現咗, 紙亦包唔住火, 你唔想媽心碎難過, 所以冇同媽講, 要求你老豆同個賤女人斷絕~

垃圾議員是筍工,
點下人數又夠鐘,
搏到流會早收工,
月薪十萬真輕鬆,
還有年津三百萬,
任滿酬金六十萬,
嘻嘻哈哈變富翁。
引用:
原帖由 archress 於 2021-8-26 02:11 PM 發表

宜從長計議。
心裡好憋屈,唔知點做

引用:
原帖由 87er 於 2021-8-26 02:19 PM 發表

唔好講,
當唔知,
你都大人啦。
點能當唔知,我老母點辦,佢哋喺一起,我老豆肯定畀佢花了唔少錢……

引用:
原帖由 貴不安的頭巾 於 2021-8-26 09:36 PM 發表

點能當唔知,我老母點辦,佢哋喺一起,我老豆肯定畀佢花了唔少錢……
你可以解決到嗎?
你媽可能知而唔講,

你叉隻腳落去,冇事變有事。

引用:
原帖由 OL公主 於 2021-8-26 03:13 PM 發表

唔好講比媽知, 但可以同老豆傾下~同老豆講, 你已發現咗, 紙亦包唔住火, 你唔想媽心碎難過, 所以冇同媽講, 要求你老豆同個賤女人斷絕~
我唔知點與父親溝通,平日佢很凶……很想和老母講,感覺佢太陰功了

引用:
原帖由 87er 於 2021-8-26 09:40 PM 發表

你可以解決到嗎?
你媽可能知而唔講,

你叉隻腳落去,冇事變有事。
嗰你咁講,我依家只能閉嘴了咩?當做唔知?

唔好講住,同你老母搶番個老公番黎先。
一齊食飯個時,俾佢知道有頭家。

引用:
原帖由 貴不安的頭巾 於 2021-8-26 09:40 PM 發表

我唔知點與父親溝通,平日佢很凶……很想和老母講,感覺佢太陰功了
驚佢有牙咩, 照講啦, 最憎的老男人拖住小三, 又唔識屙尿照下樣, 個小三貪咩?唔好同阿媽講住, 費時你媽心碎, 同老豆講~搵你老豆有第二個女人既證據, 第時你媽離婚一腳申佢走.......死老男人又賤又色....

垃圾議員是筍工,
點下人數又夠鐘,
搏到流會早收工,
月薪十萬真輕鬆,
還有年津三百萬,
任滿酬金六十萬,
嘻嘻哈哈變富翁。
又多個人爭身家,
這個時候你一家要同兄弟商議,
對坑外來勢力

引用:
原帖由 貴不安的頭巾 於 2021-8-26 09:40 PM 發表

可能你阿媽一早知,隻眼開隻眼閉

引用:
原帖由 貴不安的頭巾 於 2021-8-26 09:34 PM 發表

心裡好憋屈,唔知點做
直接同亞爸傾下

提示:支持鍵盤翻頁左 右