• 瀏覽: 25,165
  • 回覆: 135
  • 追帖: 4
本身租得好地地,無啦啦話要搬去豪宅住,月租都唔平,租貴一截,而且仲細過之前。

阿媽問返佢哋,原來搬係為咗表姐。舅母一直想表姐嫁個有錢人,所以之前係咁嫌棄表姐d男朋友,結果搞到表姐都成30歳人都仲未嫁得出。佢哋覺得同住既地方有關,所以趁住租約到期,狠心d搵咗個豪宅盤,就係希望表姐識到有錢人,成功釣到金龜。

阿媽勸又勸過佢哋,因為咁樣每個月經濟壓力都好大,但佢哋堅持要咁做,咁唯有希望佢哋成功啦...

熱賣及精選
下, 可以點識呀?

香港人有幾可會同隔離左右傾計

我都有同事係咁,不過唔係豪宅盤,只係d小康中產屋苑,佢嘅策略就係,一有時間就入去會所做gym,游水,閒坐,搵機會識人

參加香港小姐啦

似作文?

引用:
原帖由 恐孵子 於 2021-8-25 01:14 PM 發表

本身租得好地地,無啦啦話要搬去豪宅住,月租都唔平,租貴一截,而且仲細過之前。

阿媽問返佢哋,原來搬係為咗表姐。舅母一直想表姐嫁個有錢人,所以之前係咁嫌棄表姐d男朋友,結果搞到表姐都成30歳人都仲未嫁得出。佢哋覺得同住既地方有關,所以趁住租約到期,狠心d搵咗個豪宅盤,就係希望表姐識到有錢人,成功釣到金龜。

阿媽勸又勸過佢哋,因為咁樣每個月經濟壓力都好大,但佢哋堅持要咁做,咁唯有希望佢哋成 ...
表姐咩質數先?
考個牌做護士識醫生會唔會機會大啲?

祝佢好運!

引用:
原帖由 沙漠沉睡的鈴羊 於 2021-8-25 05:09 PM 發表

我都有同事係咁,不過唔係豪宅盤,只係d小康中產屋苑,佢嘅策略就係,一有時間就入去會所做gym,游水,閒坐,搵機會識人
會所最多阿伯,周末是細路和賓賓,溝賓賓可能容易D

引用:
原帖由 恐孵子 於 2021-8-25 01:14 PM 發表

阿媽勸又勸過佢哋,因為咁樣每個月經濟壓力都好大,但佢哋堅持要咁做,咁唯有希望佢哋成 ...
萬母三千

讀名牌大學咪識到囉

引用:

叫表姐去做保安米得囉

引用:

30歲?
有錢人,25歲都結咗婚啦。
貪高齡產婦咩?
係為個女,搬去公屋邨,應該仲有人接貨。

有錢會吼3O歲剩女,除非年紀有番咁上下或再婚啦!
壞腦阿媽

引用:

可能人地都係租間屋 想識有錢女⋯或富婆⋯

提示:支持鍵盤翻頁左 右