• 瀏覽: 3,976
  • 回覆: 34
  • 追帖: 2
有好多女人~~~~~~~~一開頭係俾你食住先(簡單D講係唔洗錢同你攪野)~~~~~~~~~不過等你食上引~~~~~~~~~~就會問你拎錢~~~~~~~~~~~~你唔俾錢既話佢係一定會走~~~~~~~~~~~~~好多女到係E一招
因為我搵唔到錢~~~~~~~~鎖以~~~~~~~~就算係有女朋友到好~~~~~~~~~~最後到係會跟第二個走

熱賣及精選
趙完即鬆👌

引用:
原帖由 andyno 於 2021-8-23 09:49 AM 發表

趙完即鬆👌
唔係~~~~~~~~我食上引~~~~~~~~但係佢要我俾錢~~~~~~~~~~~~唔俾錢就跟第二個走~~~~~~~~~~~次次我到係因為甘無佐個女朋友

卜街何其多,只因你遇上。唔好灰心,總有好女仔。

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2021-8-23 09:50 AM 發表

唔係~~~~~~~~我食上引~~~~~~~~但係佢要我俾錢~~~~~~~~~~~~唔俾錢就跟第二個走~~~~~~~~~~~次次我到係因為甘無佐個女朋友
學下忍😆

引用:
原帖由 soldierlau 於 2021-8-23 09:52 AM 發表

卜街何其多,只因你遇上。唔好灰心,總有好女仔。
好多女到係出E一招~~~~~~~~E招真係萬試萬靈
無錢一定俾女人玩~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2021-8-23 09:54 AM 發表

好多女到係出E一招~~~~~~~~E招真係萬試萬靈
無錢一定俾女人玩~~~~~~~~~~~~
下次叫g算喇。橫掂比錢。👍

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2021-8-23 09:47 AM 發表

有好多女人~~~~~~~~一開頭係俾你食住先(簡單D講係唔洗錢同你攪野)~~~~~~~~~不過等你食上引~~~~~~~~~~就會問你拎錢~~~~~~~~~~~~你唔俾錢既話佢係一定會走~~~~~~~~~~~~~好多女到係E一招
因為我搵唔到錢~~~~~~~~鎖以~~~~~~~~就算係有女朋友到好~~~~~~~~~~最後到係會跟第二個走
起碼食咗先,而且同一塊野只會越食越冇癮,所以你係so咗

引用:
原帖由 異域疑惑的山羊 於 2021-8-23 09:57 AM 發表

👍👍

中出即飛

引用:
原帖由 異域疑惑的山羊 於 2021-8-23 09:57 AM 發表

x2 ,食先有so

男人唔係話隔離飯香D咩

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2021-8-23 12:08 PM 發表

男人唔係話隔離飯香D咩
自己執好d咪唔駛成世食果碟囉

可能係你唔好彩

提示:支持鍵盤翻頁左 右