• 瀏覽: 10,159
  • 回覆: 56
  • 追帖: 2
上次我講過佢再不忠唔好好珍惜依家嘅老婆
我會同佢絕交,因為真係唔認同佢咁樣錯落去
點知又比我撞破佢又一次出軌⋯⋯

三觀咁唔同,真係無法落去

到底我繼續咋唔知,定係叫佢回頭是岸⋯

其實識左10幾年勸左佢唔好出去玩女人
講極都唔聽,做朋友真係唔想佢再錯落去

熱賣及精選
引用:
原帖由 小氣王老吉 於 2021-8-20 01:09 PM 發表

難道你想佢玩格劍?

你一定係暗戀咗佢好耐,快啲開口表白,就可以齊齊上華山。

引用:
原帖由 小氣王老吉 於 2021-8-20 01:09 PM 發表

男女穩朋友,對方品德好重要,同佢老婆講你見到咩野,係女人角度,離婚祗有趁早,其實你咁做,係同時救兩個人

可能人地老婆都有出去玩男人,你又唔知啫

你直接同佢玩緊嗰條女講仲易啦!
如過嗰條女唔mind,你又何必枉作小人?

各有各玩你唔知姐,大把港女結左婚出軌派帽,返工又溝男同事,港女好古惑

咁多軌出

引用:
原帖由 貓男 於 2021-8-20 02:50 PM 發表

你直接同佢玩緊嗰條女講仲易啦!
如過嗰條女唔mind,你又何必枉作小人?
妙計妙計

樓主係唔係想成虛而入溝朋友個老婆呀

真係阿富汗打仗

引用:

哇, 你連你個FD都要控制埋

引用:

朋友嘅私生活關你乜事?影響到你?定係你暗戀你個兄弟?想玩hehe?

你已經做咗作為朋友應該要做嘅嘢, 佢都唔聽, 你都冇計, 係時候抽離一吓嘞

關你咩事?巧多士

好明顯佢靚仔過你好多

提示:支持鍵盤翻頁左 右