• 瀏覽: 6,972
  • 回覆: 29
之前同個朋友講起星座呢啲嘢,咩上昇星座,月亮星座要睇埋幾點出世,咁我咪Share出嚟睇下,因為我同佢都好熟好好朋友。
點知隔左一個星期佢同我講搵左個風水高人幫我批命,話我條命父母緣好薄,但嫁既老公對我唔錯,將來會咩咩咩....

我聽完笑下,但個心有啲唔舒服,呢啲野係咪應該問過我先做?我點知對方拎我啲資料做啲乜呀!我真係有少少嬲...

熱賣及精選
你話多謝你先,我就唔信的,唔信自然當9up,浪費你d錢。
不如叫句自己算下自己好過啦。順便改埋命格。

佢太八卦, 都冇尊重你

佢咁做真係過份左
你應該要俾佢知你唔鍾意
唔係下次又拎你時辰八字唔知做咩

再唔係
你話原來攪錯左個出生時辰
所以成個算命都錯

你呢朋友有點放肆了,唔太尊重別人

引用:
原帖由 銀河之光 於 2021-8-19 10:06 AM 發表

之前同個朋友講起星座呢啲嘢,咩上昇星座,月亮星座要睇埋幾點出世,咁我咪Share出嚟睇下,因為我同佢都好熟好好朋友。
點知隔左一個星期佢同我講搵左個風水高人幫我批命,話我條命父母緣好薄,但嫁既老公對我唔錯,將來會咩咩咩....

我聽完笑下,但個心有啲唔舒服,呢啲野係咪應該問過我先做?我點知對方拎我啲資料做啲乜呀!我真係有少少嬲...
咁你有冇問佢有冇批到你條命會有一個正死八婆西出現多Q事?

引用:
原帖由 銀河之光 於 2021-8-19 10:06 AM 發表

「好熟」?樓主已唔熟個朋友的慣調了。惟有話啲零時零分上電視新聞都有啲已有名出。

#凝住好鍾意就會愈靚的手袋

引用:

私底下落你降頭。

引用:

時辰八字唔好亂比人,今日係朋友聽日可能係敵人,比人拎去做衰野就唔好啦

咁唔尊重人,嬲得啱

呢d唔可以隨便俾人, 好重要~!

引用:
原帖由 卜卜星 於 2021-8-19 10:58 AM 發表

你話多謝你先,我就唔信的,唔信自然當9up,浪費你d錢。
不如叫句自己算下自己好過啦。順便改埋命格。
未結婚前,外母乸同佢個女(我女友)批命,番嚟同我哋講,佢話批佢婚後會有兩男一女,我突然講咗句:吓,乜生幾多個係由佢話事嘅咩?
外母:………

引用:

唔使嬲!
玄學,鬼神d嘢, 信則有, 不信則冇!
千祈必放在心裡.

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-8-20 05:12 PM 發表

未結婚前,外母乸同佢個女(我女友)批命,番嚟同我哋講,佢話批佢婚後會有兩男一女,我突然講咗句:吓,乜生幾多個係由佢話事嘅咩?
外母:………
2男一女系唔干預的情況下,,,,你最多就3個,可能你想再生都生唔到呢。。

時辰八字真係唔好亂俾人。
一般只俾人知出生月日,好熟就知埋年份。
但如果有你其他資料,
例如做高官、讀書叻、好細個離開父母、
嫁鬼佬、有冇離婚、生仔、有冇兄弟姊妹、
坐過監、中過六合彩……
風水佬有機會估到出生時辰。

提示:支持鍵盤翻頁左 右