• 瀏覽: 27,751
  • 回覆: 169
  • 追帖: 1
我最近用交友app識左個女仔,都有約出黎食過一兩餐飯
次次都係大家AA制咁比錢,去到尋晚個次食飯我同佢講我請埋你啦
點知個女仔就即刻話:點解呀?你想追我呀?你搵幾多錢一個月呀?屋企有冇樓有冇錢留比你呀?屋企有幾多人呀?結婚之後我唔同你阿爸阿媽住又得唔得?我唔做家務架喎一定要請個工人返黎做

我都係想識個女仔搵返個女朋友姐,唔洗一黎就好似查我家宅既
定係依家追女仔就係要用咁既方式好似見工咁樣講晒比佢知我有咩興趣做過咩工

熱賣及精選
想問吓你點回應呀?

引用:
原帖由 四樓四仔 於 2021-8-18 03:59 PM 發表

次次都係大家AA制咁比錢,去到尋晚個次食飯我同佢講我請埋你啦
點知個女仔就即刻話:點解呀?你想追我呀?你搵幾多錢一個月呀?屋企有冇樓有冇錢留比你呀?屋企有幾多人呀?結婚之後我唔同你阿爸阿媽住又得唔得?我唔做家務架喎一定要請個工人返黎做

定係依家追女仔就係要 ...
唔啱就散,快靚正,唔通拍拖,拖手先來問你咩?無能力咪單身囉!想有女,駁命揾錢,滿足女人,無其他選擇,豬扒都要扮上菜

引用:
原帖由 四樓四仔 於 2021-8-18 03:59 PM 發表

好正常啫 唔係AA咪未必會問囉

第一次見面就咁直接問,起碼識三個月再問啦

"次次都係大家AA制咁比錢"

識女仔都AA制, 註定溝唔到女

可能個女仔屋企好有錢呢! 父母可能有張附屬卡比佢用呢! 個女仔屋企可能有5000尺, 有成4-5個工人和司機呢! 可能連"麥記"/"大家樂"/"大快活"都未食過呢 ! 個女仔問清楚你, 係唔想浪費大家時間

引用:
原帖由 dawson28 於 2021-8-18 04:14 PM 發表

想問吓你點回應呀?
我答返佢其實我都係出於禮貌想請你食餐飯,原本真係有打算追你既不過原來你個人咁樣我就放棄啦

引用:
原帖由 哈囉忽然羊 於 2021-8-18 04:14 PM 發表

唔啱就散,快靚正,唔通拍拖,拖手先來問你咩?無能力咪單身囉!想有女,駁命揾錢,滿足女人,無其他選擇,豬扒都要扮上菜
咁又唔係冇能力,不過我真係唔知原來依家啲女係會咁樣問人囉

引用:

你都可以問反佢

引用:
原帖由 四樓四仔 於 2021-8-18 04:42 PM 發表

咁又唔係冇能力,不過我真係唔知原來依家啲女係會咁樣問人囉
咁你有能力買豪宅,請工人,仔女由細讀國際學校,送外國讀大學,碩士,博士,個個月俾十幾萬家用,條友,有咩所謂,錢可以解決,就唔係問題

明買明賣都係好事

港女方式係咁 反而外國啲鬼妹好多唔會咁

佢直接d姐

引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2021-8-18 04:31 PM 發表

第一次見面就咁直接問,起碼識三個月再問啦
都見左幾次先問既,不過我都未有行動追佢就咁大反應

提示:支持鍵盤翻頁左 右