• 瀏覽: 8,744
  • 回覆: 98
我姑姐10幾年前離左婚,而家個仔都大成廿歲
我地又住得好近,住係隔離座
姑姐識左個男朋友兩年佢男朋友晚晚都會上姑姐到食飯
其實有第二春原本係好事,作為屋企人都想佢幸福既
但係我有次收工個陣見到佢男朋友成日都鬼鬼祟祟咁係樓下到等人
初初都有行埋去問佢係到做咩,但係佢就會口疾疾咁話:我等緊外賣呀,你姑姐唔想有陌生人上去呀嘛咁我咪落黎等囉!
開頭都覺得好正常既,但係有一次我多口問左我姑姐個日佢地食邊間外賣好唔好食
我姑姐就話:咩外賣呀?我日日都煮飯架喎
我覺得好奇怪,但係都算私人事我就冇再問落去啦

前晚我收工個陣又見到佢男朋友係樓下好似等人咁樣,就企埋一邊偷睇下佢到底係到做咩啦
點知比我見到佢男朋友竟然係到等個後生女仔,之後佢地仲一齊拖住手好親暱咁走左
咁我返到屋企就問下阿媽知唔知姑姐男朋友係咪都有個女,點知阿媽話佢男朋友個個都係仔黎架喎!

我食完飯就whatsapp我姑姐同佢講我見到既野,我見到佢藍剔左但係冇覆我
隔左10分鐘佢就禁鐘走上黎話我點解要咁多事?要理佢男朋友同邊個一齊
之後就係我屋企到大喊,我都唔知發生咩事

隔左一陣姑姐先同我地講,原來我見到個個後生女係佢男朋友老婆黎
而我姑姐一直都做緊人地第三者同埋佢都知情,點解男人個老婆會係樓下等就係因為個男人同佢老婆講佢去幫人補習
佢老婆會黎搵埋佢一齊返屋企…
我姑姐就話我點解要咁多事,搞到而家成家人都知佢做人第三者…
我都係關心下屋企人姐,咁都有做錯咩…

熱賣及精選
仲唱到全香土都知添

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-8-17 03:41 PM 發表

仲唱到全香土都知添
我都係出於好心關心下佢姐…

你呢啲咪叫好心做壞事囉,不過你姑姐又係既
明知人地有老婆都仲要同人地一齊

引用:
原帖由 生仔唔知仔心臟 於 2021-8-17 01:01 PM 發表

初初都有行埋去問佢係到做咩,但係佢就會口疾疾咁話:我等緊外賣呀,你姑姐唔想有陌生人上去呀嘛咁我咪落黎等囉!
開頭都覺得好正常既,但係有一次我多口問左我姑姐個日 ...
冇錯。
姑姐錯哂。
又點?

引用:
原帖由 生仔唔知仔心臟 於 2021-8-17 04:22 PM 發表

我都係出於好心關心下佢姐…
哈,因啲香討有好多報紙佬喺度搵食,所以遲啲分分鐘產埋報紙添,到時分分鐘全香港都知

樓主冇錯
你姑姐都勁呀,勾人老公都重咁聲大大
唔好意思都要講
你姑姐正一死臭八婆!

好人難做,人生就係咁

引用:
原帖由 生仔唔知仔心臟 於 2021-8-17 01:01 PM 發表

不嬲呢D情況唔出聲比較好.

引用:

你知道就應該問姑姐先啦!問屋企咪即係揚晒,而家仲全鄉土刀知!遲啲全鄉講刀知道晒啦!

當然有錯 你呢d叫懶醒唔識做人 唔關你事就唔好多事 而家玩踢爆全世界都知了 呢d男女之間事 外人真係唔好理咁多 

引用:
原帖由 dolly囉 於 2021-8-17 05:50 PM 發表

你呢啲咪叫好心做壞事囉,不過你姑姐又係既
明知人地有老婆都仲要同人地一齊
我都係問佢一句,點知佢咁大反應

女人點解要咁賤呢!唉!!!

你無錯,不必自責,你踫到她的痛處,由她發洩吓吧!

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-8-17 03:41 PM 發表

仲唱到全香土都知添
如果放相效果會好d
想睇小三有無樣睇

提示:支持鍵盤翻頁左 右