• 瀏覽: 30,090
  • 回覆: 145
  • 追帖: 1
咁厚面皮都有
可惜你無say架喇
你屋企人係咪覺得佢過黎住有家用俾
佢又有租收 WINWIN AR
成件事你最慘...凳你可憐

引用:
原帖由 食屎食著狗 於 2021-8-16 03:32 PM 發表
家姐同佢男朋友一齊左兩年幾,佢男朋友屋企人移左民,佢唔跟埋一齊去所以得返佢一個
竟然有人為左我家姐唔移民留係屋企我都已經覺得條仔係傻傻地
點知我家姐尋日話佢男朋友冇屋企人係香港好可憐,可唔可以叫埋佢男朋友搬埋黎一齊住?
明明個男朋友屋企人層樓都冇賣,點解唔係我家姐搬去同佢男朋友一齊住?

原來係佢男朋友諗住放租出去比人,咁每個月就可以多啲收入
當我屋企係咩呀?收留所 ...
又未結婚,個男人放租,關你哋咩事,非親非故,全家家人,都應該反對👎,既然放咗租有收入,租間細房住囉,點解要入女家,成大班中家中,咪制,害死全家,真係三唔識七

好自私好自私好自私既男人
自己收租仲要搬入女家住
又食又拎又有人幫佢洗衫煮飯清潔 賺到盡
就算失業 都有你屋企人養

宜家就算你同屋企人反哂面 都要企硬唔俾佢搬入黎
因為到時佢懶死唔走 你哋就麻煩
講真佢又唔係你姐夫 我係樓主你 一見佢 實黑9佢面 預左鬧交

樓主加油 支持你

引用:
原帖由 食屎食著狗 於 2021-8-16 03:32 PM 發表
家姐同佢男朋友一齊左兩年幾,佢男朋友屋企人移左民,佢唔跟埋一齊去所以得返佢一個
點知我家姐尋日話佢男朋友冇屋企人係香港好可憐,可唔可以叫埋佢男朋友搬埋黎一齊住?
明明個男朋友屋企人層樓都冇賣,點解唔係我家姐搬去同佢男朋友一齊住?

人哋有層樓 老豆老母緊係制

一齊happy,好事嚟!

引用:

全家cls,得你正常,小心。
你家姐男友,縮骨算爆老L土唔熟唔食冇名冇份都敢食到盡。
你家姐極品反骨專揾屋企着數。
你父母天真到好似弱智,好懷疑有冇返過工?
最後,你家姐同條仔可以話狼(搶)財女謀(家),簡直天造地設。

你家姐男朋友職業是甚麼,是琺港鴨

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-8-17 03:48 AM 發表

全家cls,得你正常,小心。
你家姐男友,縮骨算爆老L土唔熟唔食冇名冇份都敢食到盡。
你家姐極品反骨專揾屋企着數。
你父母天真到好似弱智,好懷疑有冇返過工?
最後,你家姐同條仔可以話狼(搶)財女謀(家),簡直天造地設。
未返個工?
人地有間三房 點得黎先

謀家產先。。。

好明顯佢兩個同一陣線謀住間屋諗計踢你出去啦傻仔

引用:
原帖由 limax 於 2021-8-17 07:40 AM 發表

未返個工?
人地有間三房 點得黎先
咩叫懷疑你知唔知?
有冇聽過父蔭?
知唔知咩叫遺產?

你租返佢放租果層樓咪得囉

引用:
原帖由 我是一名咖啡師 於 2021-8-16 03:41 PM 發表
如果係同家姐同房上下格床
諗起都似 AV 情節
姐夫有福,扑完姐姐再扑細妹。

即係晚晚叫得好精彩

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]