• 瀏覽: 89,798
  • 回覆: 534
  • 追帖: 5
今日同個男仔出去食飯, 係經姊妹介紹認識,
係一開始嘅時候都有講有笑, 大家開開心心
咁下就去左一間由佢朋友介紹嘅高級餐廳食飯, 個男入門口之前已經有少少想走咁嘅樣,
入到去佢一坐低就係咁望個餐牌, 睇左一陣之後, 就話依到嘅焗飯唔錯(因為最平)
我就話黎到點都試下佢啲意粉同扒, 佢即刻就黑一黑臉
最後我地就分開叫野食, 成程飯問咩佢都死死地hea應, 完全唔想理人咁
到到走嘅時候, 我已經見定佢拎定左個焗飯啲錢(仲未計加一)出黎, 怕死要畀埋我果份咁
最後我忍唔住直接拎卡畀哂, 然後無再理佢自己走左...
認真, 就算我再港女, 第一次食飯邊有人會要男人畀哂, 正常都AA啦......
但你有無咁窮啊......

熱賣及精選
實際埋單幾錢?

引用:
原帖由 我是一名咖啡師 於 2021-8-12 05:12 PM 發表

實際埋單幾錢?
佢個焗飯around 150, 我叫左個扒同意粉 around 500, 想同佢食, 但佢話食飯就夠, 最後我格硬塞哂落肚, 自己畀哂

引用:
原帖由 頭等人 於 2021-8-12 05:21 PM 發表

佢個焗飯around 150, 我叫左個扒同意粉 around 500, 想同佢食, 但佢話食飯就夠, 最後我格硬塞哂落肚, 自己畀哂
咁個扒同意粉都幾貴呀.

咁咪重好,第一餐已睇清個人係點

引用:
原帖由 晶晶寶寶 於 2021-8-12 05:25 PM 發表

咁個扒同意粉都幾貴呀.

好少少嘅餐廳,扒餐都2xx吧.

比我一定同你開心share

唔~有時有啲嘢要睇全部事情既.........

引用:
原帖由 頭等人 於 2021-8-12 05:03 PM 發表

咁下就去左一間由佢朋友介紹嘅高級餐廳食飯, 個男入門口之前已經有少少想走咁嘅樣,
入到去佢一坐低就係咁望個餐牌, 睇左一陣之後, 就話依到嘅焗飯唔錯(因為最平)
最後我地就分開叫野食, 成程飯問咩佢都死死地h ...
em...

真係好貴🤑

引用:
原帖由 頭等人 於 2021-8-12 05:03 PM 發表

最後我地就分開叫野食, 成程飯問咩佢都死死地h ...
因為佢對你完全絕對無興趣,當然不想花錢

引用:
原帖由 頭等人 於 2021-8-12 05:21 PM 發表

你都好大食,怪唔之得嚇親人

唔使可惜,早走早著!

引用:

窮得好肉酸

如果係我點都會扮冇嘢, 請埋條女食
仲同條女講, 留返下次先畀你請啦

引用:

第一次同人食飯就食咁貴,點好意思呢?

提示:支持鍵盤翻頁左 右