• 瀏覽: 9,930
  • 回覆: 110
  • 追帖: 2
女朋友唔知係邊到睇埋啲咩垃圾挑戰, 無啦啦叫我畀部手機佢睇......
我唔畀電話佢睇, 佢就無啦啦屈我出軌偷食......
話我如果身無屎,睇下又有咩所謂
想問下畀另一半睇電話係應份嘅咩?

熱賣及精選
係應份㗎

引用:
原帖由 我廢我自豪 於 2021-8-12 04:24 PM 發表

女朋友唔知係邊到睇埋啲咩垃圾挑戰, 無啦啦叫我畀部手機佢睇......
咁你俾佢下個外殼,入面既內容就唔俾閱讀囉!

叫得人做另一半就唔好咁鬼鼠啦

就算俾佢睇,佢都唔會睇。
如果佢尊重你嘅話。
除非關乎人命健康安全嘅事。
男女之間其實無乜係唔見得
光嘅事,但亦無須大肆張揚

引用:
原帖由 我廢我自豪 於 2021-8-12 04:24 PM 發表

其實至傷唔夠一百,真係唔應該拍拖㗎~

愛你的 就會睇你手機 唔愛你的話 佢會比人睇全相 

唔應該

完全可以

唔係...........

不過, 我老婆久不久畀部電話我, 叫我幫佢整吓部電話 (都係下載吓相, 搞吓D app 咁)..........

引用:

手機內容係私隱,必須係自願先可以俾其他人睇。
你唔俾佢睇佢話你身有屎,你都可以話佢唔愛你唔尊重你。

引用:
原帖由 CharlesB 於 2021-8-12 06:53 PM 發表

叫得人做另一半就唔好咁鬼鼠啦
重點係要自願。
老婆唔想仆野,老公夾硬入一樣衰強姦。

唔係應唔應該畀電話畀另一半睇,而係一早講明係私隱唔可以睇。

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2021-8-13 17:56 發表

重點係要自願。
老婆唔想仆野,老公夾硬入一樣衰強姦。
點解咁唔自願呢?

引用:
原帖由 CharlesB 於 2021-8-13 06:47 PM 發表

點解咁唔自願呢?
唔想就唔想,冇得解。

提示:支持鍵盤翻頁左 右