• 瀏覽: 22,532
  • 回覆: 146
我真係好驚好驚大隻佬,我啲朋友成日都會share大隻佬啲相去group到互相分享
但係我真係好驚永遠都唔會開黎睇,特別係操到勁大隻頭細身大個啲更加接受唔到
驚唔係因為覺得佢地咁樣好肉酸,而係好驚呢啲大隻佬會打死我!

以前有gym room附近就會有呢啲大隻佬係到派傳單
佢地次次遞比我我都唔敢唔接,因為我好驚如果我唔接既話佢地會打拳打死我…

我有試過同一個朋友講呢件事,但係佢話:你係咪傻架,冇啦啦人地點會打死你?
但係我真係對呢啲大隻佬有種莫名既恐懼,到底有冇人明白我

熱賣及精選
引用:
原帖由 專業小畫家 於 2021-8-11 05:37 PM 發表

我真係好驚好驚大隻佬,我啲朋友成日都會share大隻佬啲相去group到互相分享
但係我真係好驚永遠都唔會開黎睇,特別係操到勁大隻頭細身大個啲更加接受唔到

佢地次次遞比我我都唔敢唔接,因為我好驚如果我唔接既話佢地會打拳打死我…

我有試過同一個朋友講呢件事,但係佢話:你 ...
我識既大隻佬都會好溫柔

係咪你前世打死咗個大隻佬,今世就好驚大隻佬打死返你?

咁又唔驚,但唔鍾意。

咁你驚唔驚大肚腩肥佬㗎

試過大隻佬,驚你返唔到轉頭就真

我唔大隻,不過大條,女仔見到一樣驚

引用:
原帖由 專業小畫家 於 2021-8-11 05:37 PM 發表

樓主好細定喇

不過呢,大部份女仔都唔好大隻佬嘅。女人….

係咪好驚金鍾國?

香港越來越多男仔練大隻 樓主遲啲可能搵唔到男朋友😬

大隻佬不等於大支野 ,唔洗驚

引用:

大隻佬細兜唔奇

引用:

唔中意囉.未去到驚既.純粹覺得好核突.我覺得高高瘦瘦先好睇😁

太大隻冇美感,但太瘦一樣冇美感。

引用:
原帖由 CharlesB 於 2021-8-11 06:25 PM 發表

係咪你前世打死咗個大隻佬,今世就好驚大隻佬打死返你?
應該唔會掛…就算係我今世都應該要做返大隻佬!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]