• 瀏覽: 16,060
  • 回覆: 128
  • 追帖: 1
如題, 個朋友新相識幾個月, 男, 佢單身, 我哋成日約埋飲飲食食, 差唔多10餐佢請9餐, 我話比佢都唔洗我出$,一齊玩 (正經) , 佢知你口渴都買定支水比你, 去街會就你想去想食既野. 其實只想知道對方會唔會鐘意我唔感出聲?佢知道我已婚。

熱賣及精選
佢唔鐘意你就趕你走啦、明知你已婚又點講得出口呀

爆完房就一清二楚啦

又係基post?

應該係對你有興趣

妳要照顧吓人個小弟弟

引用:
原帖由 袋中純情的膠袋 於 2021-8-9 10:24 PM 發表

如題, 個朋友新相識幾個月, 男, 佢單身, 我哋成日約埋飲飲食食, 差唔多10餐佢請9餐, 我話比佢都唔洗我出$,一齊玩 (正經) , 佢知你口渴都買定支水比你, 去街會就你想去想食既野. 其實只想知道對方會唔會鐘意我唔感出聲?佢知道我已婚。
佢想食人妻啫🤷🏼‍♂️唔係想做人世🤷🏼‍♂️

有曖昧未先?

你系人妻就唔好去搞咁多嘢啦。到時害人害己。

引用:
原帖由 袋中純情的膠袋 於 2021-8-9 10:24 PM 發表

妳同妳老公發生咩事?

引用:

想屌閪就梗架啦, 係爭在你配唔配合

引用:

妳已婚都好自由👍🏻

引用:

暖男

引用:
原帖由 hybdri 於 2021-8-10 04:26 AM 發表

應該係對你有興趣
唔肯定🤔🤔🤔🤔所以先問

引用:
原帖由 封樓盲俠花滿樓 於 2021-8-10 06:07 AM 發表

佢想食人妻啫🤷🏼‍♂️唔係想做人世🤷🏼‍♂️
佢話想拍拖,講真一啲曖昧野都無做過

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]