• 瀏覽: 13,118
  • 回覆: 57
  • 追帖: 1
有冇一個月瘦十斤嘅快速減肥方法呢?

提示: 違規內容已被屏蔽
原嚟有好多人跟我一樣

引用:
原帖由 山邊熱情的豬豬 於 2021-8-9 12:34 PM 發表
原嚟有好多人跟我一樣
正常香港人唔會用斤去形容體重

另外減肥來來去去都係得一個原則,就係熱量赤字,無其他

任何人如果聲稱唔使戒口唔使做運動就咁舒舒服服就減到肥,一定係騙局,假

引用:
原帖由 山邊熱情的豬豬 於 2021-8-9 12:34 PM 發表
原嚟有好多人跟我一樣
一睇就知佢地呃分啦 是但回兩個字!而且有機會兩個帖是同一個人!佢地兩個帳號都係同時在2021-8-5註冊有無咁岩呀! 都唔明點解討論區都要呃帖!

引用:
原帖由 山邊熱情的豬豬 於 2021-8-7 04:13 PM 發表
有冇一個月瘦十斤嘅快速減肥方法呢?
三歺都唔食包你廋

https://www.youtube.com/watch?v=7gZorHbeVm0

呢個剩係食牛奶香蕉烚蛋..三餐如是
未試過的..只係剛好YOUTUBE睇到

引用:
原帖由 笨笨傻瓜 於 2021-8-10 12:17 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=7gZorHbeVm0

呢個剩係食牛奶香蕉烚蛋..三餐如是
未試過的..只係剛好YOUTUBE睇到
呢啲片無謂睇

but如果「剩係食牛奶香蕉烚蛋,三餐如是」的話

減係減到,不過無可能持續一世

「減完」「之後」呢?一食返以前啲嘢,咪又變返以前嘅體態

凡係「欠缺可持續性」嘅方法,都會導致「減完又肥返,甚至肥過之前」

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2021-8-10 01:26 PM 發表

呢啲片無謂睇

but如果「剩係食牛奶香蕉烚蛋,三餐如是」的話

減係減到,不過無可能持續一世

「減完」「之後」呢?一食返以前啲嘢,咪又變返以前嘅體態

凡係「欠缺可持續性」嘅方法,都會導致「減完又肥返,甚至肥過之前」
又係你..我無話建議..
只是應題而論

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2021-8-9 01:33 PM 發表

正常香港人唔會用斤去形容體重

另外減肥來來去去都係得一個原則,就係熱量赤字,無其他

任何人如果聲稱唔使戒口唔使做運動就咁舒舒服服就減到肥,一定係騙局,假
就系因為管唔住嘴,睇嚟呢肥難減了

引用:
原帖由 AKB-48 於 2021-8-9 04:24 PM 發表

三歺都唔食包你廋
就系因為管唔住嘴

大家都要努力!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]