• 瀏覽: 7,711
  • 回覆: 65
  • 追帖: 4
友人結婚7年有兩個小朋友,最近發現老公有小三,仲要係識左好幾年既同事,近半年先變左小三,友人開頭好傷心,佢老公話會處理,唔想無左個家,亦調左職,結果處理左3個月,都仲未斷尾⋯

仲要俾友人發現佢地繼續日日有信息來往,仍會見面,食飯⋯
友人發過幾次爛渣,佢老公又會話即時同小三講清楚,斷斷續續甘3個月,最近再發爛渣,友人要佢老公刪除電話所有有關小三既野,佢老公亦似乎有刪除晒,電話無晒啲野。
友人仍然覺得佢老公繼續有聯絡,佢會偷睇佢老公電話既野

我知佢好愛佢老公,亦唔想無左個家,佢話放手就益左小三,見到佢甘,我好難過,可以點安慰佢?點幫佢?
佢兩個小朋友仲好細

結婚生子後,無論乜時段都有放唔下嘅嘢,要抽身宜早

男人睇穿老婆唔會離婚,所以繼續玩女人,左擁右抱
樓主做聽眾,聽朋友呻下等她舒服啲

引用:
原帖由 半夏浪漫的石頭 於 2021-8-4 03:47 PM 發表
結婚生子後,無論乜時段都有放唔下嘅嘢,要抽身宜早
作為朋友,又唔想見佢痛苦,但抽身,佢又做唔到甘灑脫

引用:
原帖由 面包與愛情 於 2021-8-4 05:35 PM 發表
男人睇穿老婆唔會離婚,所以繼續玩女人,左擁右抱
樓主做聽眾,聽朋友呻下等她舒服啲
男人點解可以甘賤格⋯我朋友諗都無諗過佢老公會有小三⋯本來都算係好好先生,突然話變就變⋯

掉進馬桶的錢,想撿又覺得臟。

引用:
原帖由 大花花核心 於 2021-8-4 06:20 PM 發表
掉進馬桶的錢,想撿又覺得臟。
比喻得好好

引用:
原帖由 樹上落漠綿羊 於 2021-8-4 06:13 PM 發表

男人點解可以甘賤格⋯我朋友諗都無諗過佢老公會有小三⋯本來都算係好好先生,突然話變就變⋯
因為新鮮感、激情!話唔定佢地兩公婆性生活唔如意

引用:
原帖由 面包與愛情 於 2021-8-4 07:01 PM 發表

因為新鮮感、激情!話唔定佢地兩公婆性生活唔如意
聽佢講就有排比較忙,推過下,但又唔係完全無

我屋企都面對同樣煩惱,女的唔想離婚,男的疑似講大話話同小三分開左

呢啲情況個老公同小三通常會維持幾耐?3年?5年?10年?我有個親戚就做左人地小三幾十年,佢本身老公早去了,現在兒孫滿堂,係咪成為左勝利者?係咩心態呀?真係想像唔到正印嘅心理狀況,今生與小三共存?好痛苦!

引用:
原帖由 面包與愛情 於 2021-8-4 07:18 PM 發表
我屋企都面對同樣煩惱,女的唔想離婚,男的疑似講大話話同小三分開左
大話冚大話⋯沒完沒了。
友人發脾氣,佢老公又好似會斷甘,過幾日又係甘⋯

引用:
原帖由 檸檬葉 於 2021-8-4 10:29 PM 發表
呢啲情況個老公同小三通常會維持幾耐?3年?5年?10年?我有個親戚就做左人地小三幾十年,佢本身老公早去了,現在兒孫滿堂,係咪成為左勝利者?係咩心態呀?真係想像唔到正印嘅心理狀況,今生與小三共存?好痛苦!
果個小三未夠30,無結過婚。
真係唔明啲人點解要做人小三⋯
真係唔驚報應!

正印好痛苦,但佢又接受唔到同人分老公,做唔到扮唔知先慘

取多個二奶. 

引用:
原帖由 樹上落漠綿羊 於 2021-8-4 11:16 PM 發表

大話冚大話⋯沒完沒了。
友人發脾氣,佢老公又好似會斷甘,過幾日又係甘⋯
係,不停講大話!之間無左信任,仲多左條刺

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]