• 瀏覽: 13,769
  • 回覆: 81
我真係唔知話佢無腦定點,佢擺明肥我成個碼,佢仲拎我條短裙去著!

佢係未問過我就拎去著,結果俾我發現條裙依家爆開咗!佢仲要死口話條裙質地差,咁又唔見我著咁多次出事!

我真係唔知仲可以忍佢幾耐.......

熱賣及精選
繼母就唔駛同佢客氣啦, 喝佢叫佢賠錢!!!
買唔返一模一樣, on top收多佢200% tim ah

你平時同佢關係點架? 係咪好friend? 所以先借你D衫黎著?
不過無問過你, 又真係過份D

樓主平時係點叫繼母?? 你會唔會叫佢做阿媽?
如果係阿媽, 借女既衫著都好normal 

以後房鎖門

打柒佢嘛

引用:
原帖由 yck151 於 2021-7-23 12:35 PM 發表

繼母就唔駛同佢客氣啦, 喝佢叫佢賠錢!!!
買唔返一模一樣, on top收多佢200% tim ah
我有叫佢賠錢,條裙都5,6百!

引用:
原帖由 觀陰 於 2021-7-23 12:36 PM 發表

你平時同佢關係點架? 係咪好friend? 所以先借你D衫黎著?
不過無問過你, 又真係過份D
一啲都唔fd!!!!!

引用:
原帖由 joeeyyylol 於 2021-7-23 12:37 PM 發表

樓主平時係點叫繼母?? 你會唔會叫佢做阿媽?
如果係阿媽, 借女既衫著都好normal 
我叫佢阿姨

引用:
原帖由 春天富有表姐 於 2021-7-23 03:19 PM 發表

可能是看著樣子不錯想試試,都是一家人一件衣服而已。
邊個同佢一家人?

引用:
原帖由 先生有無邊度痕 於 2021-7-23 12:26 PM 發表

我真係唔知話佢無腦定點,佢擺明肥我成個碼,佢仲拎我條短裙去著!

佢係未問過我就拎去著,結果俾我發現條裙依家爆開咗!佢仲要死口話條裙質地差,咁又唔見我著咁多次出事!

我真係唔知仲可以忍佢幾耐.......
佢偷你衫,你就偷佢個男人

香港曱甴,時代垃圾。

叫老豆大大力插爆佢
你系旁邊打氣

問佢有無邊度痕。

會唔會你老豆著,你繼母食死貓

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]