• 瀏覽: 20,136
  • 回覆: 119
  • 追帖: 1
佢尋晚食完飯9點幾就訓左,平時明明都冇咁早訓
我問佢係咪唔舒服,佢又依依哦哦咁話想早啲訓
凌晨3點幾佢靜雞雞咁起身,我開頭以為佢起身痾夜尿冇理佢就繼續訓

點知我今朝7點起身個陣發現佢已經唔見左人,平時佢都係要我叫佢起身返工
開電話睇下story先知原來佢凌晨起身就係去左屯門追星
打比佢問先知佢原來已經請埋假做足準備咁追星

係咪痴線架?追星要請假都癲架啦,仲要凌晨3點幾起身出門口?
又唔係細路仔仲走去學人追星,仲要追星好似出去勾佬咁!

熱賣及精選
引用:
原帖由 不含色素 於 2021-7-23 10:25 AM 發表

凌晨3點幾佢靜雞雞咁起身,我開頭以為佢起身痾夜尿冇理佢就繼續訓

點知我今朝7點起身個陣發現佢已經唔見左人,平時佢都係要我叫佢起身返工

係咪痴線架?追星要請假都癲架啦,仲要凌晨3點幾起身出門口 ...
作文都作得好啲吖 嗰班阿嬋尋日一早已經排緊隊

係追星早一日就去左,追星係假,送外賣先真

引用:
原帖由 babyvvai 於 2021-7-23 10:42 AM 發表

作文都作得好啲吖 嗰班阿嬋尋日一早已經排緊隊
所以佢咪唔夠阿嬋鬥要企第3排囉

9️⃣無極限!

追乜星呀?!你信咩?帽的事就真..!

你輸左比另一個男人啦

引用:
原帖由 不含色素 於 2021-7-23 10:25 AM 發表

係咪痴線架?追星要請假都癲架啦,仲要凌晨3點幾起身出門口 ...
你唔老黎只係佢冇同你事先講咗。如果一早講咗,咁你會點反應?

我唔認為有甚麼大問題,只要注意安全。

97年前我仲得十幾歲都4、5點一早去郵局門口等開門買新郵票啦。

引用:
原帖由 soldierlau 於 2021-7-23 11:25 AM 發表

你唔老黎只係佢冇同你事先講咗。如果一早講咗,咁你會點反應?

我唔認為有甚麼大問題,只要注意安全。

97年前我仲得十幾歲都4、5點一早去郵局門口等開門買新郵票啦。
佢要追星唔緊要,但係起碼都講聲我知
尋晚問佢個陣又唔講一個女仔夜媽媽出街好危險!

引用:
原帖由 jfave1971 於 2021-7-23 11:13 AM 發表

追乜星呀?!你信咩?帽的事就真..!
影晒相又錄晒現場片唔會掛

引用:
原帖由 不含色素 於 2021-7-23 11:30 AM 發表

佢要追星唔緊要,但係起碼都講聲我知
尋晚問佢個陣又唔講一個女仔夜媽媽出街好危險!
正正係我講嘅。先出句聲,才出街,唔好玩失蹤。

引用:
原帖由 soldierlau 於 2021-7-23 11:32 AM 發表

正正係我講嘅。先出句聲,才出街,唔好玩失蹤。
驚我鬧佢掛

引用:

追星只係出師有名,實際可能去左接job.

唔好用追星黎安慰自已,無架啦。

玩下算啦,娶個冇腦女人禍害三代

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]