• 瀏覽: 504
  • 回覆: 8
本主題由 粵X 於 2021-7-22 03:48 PM 移動
有時星期5,6聽到佢約d朋友星期日去玩
都算,都提左佢要小心d,戴好口罩,做好防疫措施

但後來我無意中見到佢仲會玩交友apps,我估佢有約過唔知d咩人出街...
佢平時表現都好好,野又做足,性格又nice,但呢d位我真係驚驚地,驚佢惹病毒返屋企

熱賣及精選
放鬆D啦現在0磪診隻毒5會冇啦啦係天飛入你屋企的怕就打針啦

佢打左疫苗未?打左唔使咁驚啦

引用:
原帖由 呢個手勢 於 2021-7-22 04:20 PM 發表

有打,但佢好似係打科興,抗體好似比較低

引用:
原帖由 秋天. 於 2021-7-22 02:13 PM 發表

有時星期5,6聽到佢約d朋友星期日去玩
都算,都提左佢要小心d,戴好口罩,做好防疫措施

但後來我無意中見到佢仲會玩交友apps,我估佢有約過唔知d咩人出街...
佢平時表現都好好,野又做足,性格又nice,但呢d位我真係驚驚地,驚佢惹病毒返屋企
date me, skout...
外傭用呢啲交友apps係約炮,做pt,800-1000兩Q,600一Q

引用:
原帖由 秋天. 於 2021-7-22 06:49 PM 發表

有打,但佢好似係打科興,抗體好似比較低
叫佢定時檢查下唔使去檢測中心咁煩去屈機買盒indicaid返屋企自己test係鼻度liu一liu唔會痛同痕,20分鐘就check到 佢又放心 你又放心

引用:
原帖由 呢個手勢 於 2021-7-22 04:20 PM 發表

你有冇睇新聞,依家d變種病毒打齊兩針都冇用一樣會中招,不過呢d變種病毒外傭雞四處接客一定會中愛滋、梅毒、越南玫瑰、泡疹等等......

引用:
原帖由 脫G奶 於 2021-7-23 10:54 AM 發表

叫佢定時檢查下唔使去檢測中心咁煩去屈機買盒indicaid返屋企自己test係鼻度liu一liu唔會痛同痕,20分鐘就check到 佢又放心 你又放心
我都有買畀姐姐定時check下...佢成日見同鄉, 佢d同鄉仲要上幾個月先黎, 好彩個檢測好似都准 好似連變種病毒都可以check到

引用:
原帖由 幼稚獅子 於 2021-7-23 12:21 PM 發表

我都有買畀姐姐定時check下...佢成日見同鄉, 佢d同鄉仲要上幾個月先黎, 好彩個檢測好似都准 好似連變種病毒都可以check到
佢今日無 吾代表聽日無,個個星期去出圍埋吾戴口罩圍埋吹水、食煙、聚賭,跳老舞,遲早一定中變種病毒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]