• 瀏覽: 1,735
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
有對情侶 一齊左後 男方仲繼續搵未拍拖前另一個心儀對象。

咁個男仔其實都不是太愛個現任係咪?
男性角度點諗架?

但有咩活動男方都只會預心儀女但唔會搵現任去的。但個女仔就冇出過去

咁其實佢當現任會係咩角色定如果個女仔會出去,男既會覺得有機會?

熱賣及精選
引用:
原帖由 bellasbaby 於 2021-7-22 13:42 發表

男性角度點諗架?

但有咩活動男方都只會預心儀女但唔會搵現任去的。但個女仔就冇出過去

咁其實佢當現任會係咩角色定如果個女仔會出去,男既會覺得有機會?
如果呢個case你唔係男方或女方甚至唔係男方以前喜歡的人,咁關你咩事呢?
誠實少少係咪會死?

雖然睇張單都估到你係邊一方,但懶得講
如果你認為男女之間有純友誼,你應該問唔出咁既問題了🤣

在下無德無能,除食花生和取材,已經不再做第三件事了
所以咪就係想知呢個男人諗緊咩

你都係唔明好過明🤣
因為你明左你會揀分手的

可是,到時你要換幾多次人同換到幾多歲?🤣🤣🤣🤣🤣

咁即係要當冇事發生 由他吧

即係啲男人有女友,仲要去like 其他女性朋友post 同ig 相,咁又點解呢?

引用:
原帖由 鬼屋肥寶寶 於 2021-7-22 11:12 PM 發表

即係啲男人有女友,仲要去like 其他女性朋友post 同ig 相,咁又點解呢?
這與樓主的情況,在動機上,似乎完全是兩回事。

長貧難顧
引用:
原帖由 bellasbaby 於 2021-7-22 01:42 PM 發表

男性角度點諗架?

脫離「現任」,或許會對妳有些留戀。

我怕自己忍唔住有日攤牌 ,最終講哂出來 ,跟著冇彎轉就要分手 。

我仍然覺得佢唔係好放我在心上,我其實只係水泡,所以我終於明白同感受當初一起時,佢好不在狀態,對我約即約離咁,原來又要拖住我但又yO果個女仔。

我其實今日都仲好嬲 比佢咁搞 ,但冇得怪 ,因當初太自己咁快成為佢女友⋯⋯

引用:
原帖由 bellasbaby 於 2021-7-23 10:08 AM 發表

我其實今日都仲好嬲 比佢咁搞 ,但冇得怪 ,因當初太自己咁快成為佢女友⋯⋯
就算今日妳已經睇到,感覺到,妳都要留低,傷害自己,嬲既,怪既,似乎都係妳自己。

樓主,有時人,會敗在自己的自我.

彼此不要浪費時間了。瀟脫的,呢的case, 早放手,放生大家。

也許咁樣講, 放生妳自己先。
當妳一放手,心自清明,很多事會知曉

未 敢 忘, 父 母 恩, 報 劬 勞, 願 獻 我 此 生.  願 爹 媽 情 永 固, 無 忘 天 涯 赤 子 心.
我欲乖風歸去, 排徊樹下憶慈嚴
心裡總是很難受 但不捨得  我知道要走 但未知幾時 我知道冇好結果 犯賤的我

引用:
原帖由 louislsh 於 2021-7-23 18:44 發表

就算今日妳已經睇到,感覺到,妳都要留低,傷害自己,嬲既,怪既,似乎都係妳自己。
如果樓主真係可以咁果斷同理性⋯⋯
大家就冇花生食架啦!🤣

引用:
原帖由 bellasbaby 於 2021-7-22 01:42 PM 發表

男性角度點諗架?

你都識講係男友心儀嘅對象

比佢溝到咪中出飛你囉!

自己執生啦…

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]