• 瀏覽: 9,093
  • 回覆: 126
  • 追帖: 2
但係最慘就係自己冇車冇樓(資產全部喺以前老婆度)只有一份三萬蚊嘅工........大家覺得有冇可能?

熱賣及精選
引用:
原帖由 memecat99 於 2021-7-22 12:17 PM 發表

但係最慘就係自己冇車冇樓(資產全部喺以前老婆度)只有一份三萬蚊嘅工........大家覺得有冇可能?
大陸搵個二十尾,30左右唔難。你仲要有3皮人工,樣普普通通,實搵到。

未離婚就唔好攪咁多啦
好質素啲女知道你情況都唔會蘇你
同埋再搵個都可能一樣
加上離婚仲要比錢你老婆
有小朋友再加埋撫養費
你會所剩無幾

心有多寬,路有多遠。
引用:
原帖由 炒股為生 於 2021-7-22 12:34 PM 發表

未離婚就唔好攪咁多啦
好質素啲女知道你情況都唔會蘇你
同埋再搵個都可能一樣
加上離婚仲要比錢你老婆
有小朋友再加埋撫養費
你會所剩無幾
咁即係要同一個對自己唔好嘅人過下半世.....真係想自殺死咗佢

引用:
原帖由 memecat99 於 2021-7-22 12:57 PM 發表

咁即係要同一個對自己唔好嘅人過下半世.....真係想自殺死咗佢
離佐未?離佐你大把市場,唔洗擔心

引用:
原帖由 memecat99 於 2021-7-22 12:17 PM 發表

你想離婚,淨身出戶,一無所有咁走

引用:
原帖由 哈囉忽然羊 於 2021-7-22 01:34 PM 發表

你想離婚,淨身出戶,一無所有咁走
冇辦法所有資產都係以前老婆嗰度,佢一定唔會畀返我,但係我個人勤力,我相信自己會賺得返嚟

引用:

有過以前傷痛還想再揾,有三萬月薪每星期叫雞一次仲好啦

引用:
原帖由 19611691 於 2021-7-22 03:28 PM 發表

有過以前傷痛還想再揾,有三萬月薪每星期叫雞一次仲好啦
我唔係想搵啲解決需要嗰啲呀,我只係想有人陪我傾下偈,講下心事,因為我已經冇其他朋友..........

引用:
原帖由 memecat99 於 2021-7-22 03:33 PM 發表

我唔係想搵啲解決需要嗰啲呀,我只係想有人陪我傾下偈,講下心事,因為我已經冇其他朋友..........
傾偈等通關後每星期一次北上揼⻣,一路傾偈一路揀,40歲有哂人生經驗唔好再揀錯啦。

引用:
原帖由 memecat99 於 2021-7-22 03:33 PM 發表

每日放工後我自己都會變成啞巴,不用講說話,坐喺老婆隔離睇電視佢會叫我坐開啲唔好坐咁埋

引用:
原帖由 memecat99 於 2021-7-22 03:41 PM 發表

每日放工後我自己都會變成啞巴,不用講說話,坐喺老婆隔離睇電視佢會叫我坐開啲唔好坐咁埋
有老婆就唔好搞咁多野,你點都叫有個人係屋企

引用:
原帖由 金猴ip7 於 2021-7-22 04:03 PM 發表

有老婆就唔好搞咁多野,你點都叫有個人係屋企
係有個人喺屋企,但係呢個人只會問你攞錢其他 夫妻間嘅嘢一律唔理,衰啲講就係彩我都嘥氣

搵個長約咪算

引用:
原帖由 memecat99 於 2021-7-22 04:15 PM 發表

係有個人喺屋企,但係呢個人只會問你攞錢其他 夫妻間嘅嘢一律唔理,衰啲講就係彩我都嘥氣
出去玩下啦,你會發覺世界唔只得一個女人,製做下個人優勢都係好架

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]